ASTRO PROGNOZE

VIKEND HOROSKOP od 25. do 27. avgusta: Device sređuju FINANSIJE, Ovnovi se posvećuju svojim STRASTIMA

Saznajte šta horoskop za vikend od 25. do 27. avgusta 2023. donosi vašem znaku!

Bikovi ovaj vikend treba da posvete porodici i prijateljima.foto: Shutterstock/Ground Picture

Kome će zvezde biti naklonjene ovog vikenda, saznajte u Sensinom vikend horoskopu.

 

  • Ovan


Vikend vam donosi priliku da se posvetite svojim strastima i hobijima. Pustite mašti na volju i istražite nove načine izražavanja svoje kreativnosti. Odlučite se za zabavne aktivnosti na otvorenom sa prijateljima.

 

  • Bik

 

Opustite se i provedite vreme sa porodicom i bliskim prijateljima ovog vikenda. Uživajte u udobnosti svog doma, pripremite omiljena jela i provedite dan sa svojim najmilijima. Ovo će vam pomoći da se osećate obnovljeno i povezano.

 

  • Blizanci

 

Vikend je idealno vreme za povezivanje sa ljudima. Organizujte neformalno okupljanje ili izlet sa prijateljima da biste se opustili i uživali u razmeni ideja i priča.

  • Rak

 

Usredsredite se na svoje emocionalno blagostanje ovog vikenda. Pronađite tiha mesta gde možete da razmišljate i osetite unutrašnji mir. Aktivnosti poput šetnje pored vode ili čitanja omiljene knjige mogu vam pomoći da se osećate smireno.

 

  • Lav

 

Vikend vam donosi priliku da zablistate u društvu. Bilo da planirate noćni izlazak sa prijateljima ili prisustvujete događajima, vaša harizma će zablistati. Pratite svoja interesovanja i dozvolite da vas zabava inspiriše.

 

  • Devica

 

Ovaj vikend se fokusirajte na praktične zadatke i organizaciju. Čišćenje vašeg prostora ili sređivanje finansija može vam dati osećaj postignuća. Nakon toga, opustite se uz omiljeni film ili knjigu.

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

Ribe, ovaj vikend posvetite sebi.foto: Shutterstock/Andrii Medvediuk

 

  • Vaga

 

Povedite partnera, porodicu ili prijatelje na putovanje ili uživajte u pikniku na otvorenom. Ali ne zaboravite na trenutke samoće za razmišljanje.

 

  • Škorpija

 

Razmislite o svojim ciljevima i ambicijama i planirajte korake koje treba da preduzmete da biste ih ostvarili. Opuštanje u miru ili introspekcija vam mogu pomoći da pronađete pravac.

 

  • Strelac

 

Ovog vikenda otvorite se novim iskustvima i avanturama. Razmislite o putovanju ili istraživanju nečeg novog u svom gradu. Oslobodite se rutine i pustite radoznalosti da vas vodi.

  • Jarac

 

Vikend je vreme za uspostavljanje ravnoteže između radnih obaveza i opuštanja. Napravite listu prioriteta za narednu nedelju, ali u isto vreme vodite računa da imate dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

 

  • Vodolija

 

Organizujte sastanak sa prijateljima ili se pridružite nekom društvenom događaju gde ćete imati priliku da razmenite ideje i provedete kvalitetno vreme.

 

  • Ribe

 

Ovaj vikend posvetite sebi i svom blagostanju. Spavajte, prošetajte prirodom ili se posvetite umetnosti. Ovo je vreme za regeneraciju i prikupljanje energije za buduće izazove.

 

BONUS VIDEO

 

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka