nije joj bilo lako

On je odmah našao DRUGU, a ona se borila sa NAPADIMA PANIKE i anksioznosti: Najlepša žena sveta povorila o PAKLU RAZVODA

Oni su bili najskladniji i najlepši par, pa je sve šokirala vest o njihovom razvodu 

foto: Profimedia

Supermodel Žizel Bundšen i njen dugogodišnji suprug, sportista Tom Brejdi bili su oličenje braka, ljubavi i zajedništva. Njihova, naizgled savršena veza, završila se razvodom nakon 13 godina braka.

 

Iako je ona bila ta koja je inicirala razvod, ceo tok brakorazvodnog procesa i ono što ga je pratilo jako loše je uticalo na nju. Nakon što se razvela počela je da oseća napade panike i anksioznosti s kojima se jedva izborila.

 

U nedavnom intervjuu za magazin Vogue Žizel je prvi put i naširoko pričala o tome koliko je njoj razvod teško pao.

 

 

- Hvala Bogu, nisam više imala napade panike, a kada osetim da dolazi talas anksioznosti, pribegavam tehnikama disanja. To mi je pomoglo da imam mnogo zdraviji i uravnoteženiji način života - rekala je Bundšen.

 

Ona je uvek smatrala da nas svaka životna okolnost, ma koliko bila teška, nauči nečemu novom. 

 

- Raskidi su nesumnjivo teški, posebno kada mediji analiziraju svaki korak procesa - rekla je ona.

 

Bundšen je takođe otkrila da su njena deca njena pokretačka snaga.

 

Žizel je otvoreno rekla koliko je patila zbog razvoda foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

- Pokušavam da se fokusiram na svoju decu, na svoje zdravlje, a takođe i na svoje težnje i snove. Morala sam da prođem kroz teška vremena da bih shvatila važnost donošenja zdravih odluka u životu - dodala je ona.

 

43-godišnja glumica je takođe napomenula da joj je zdravlje sve:

 

- Zrelost je povećala moju sposobnost da prihvatim i razumem sebe. Danas shvatam da je zdravlje moje najdragocenije blago, neophodno za srećan život i ispunjavanje svih mojih snova.

 

Kraj njihove ljubavi za nju je bio užasno stresan foto: Aurore Marechal / PA Images / Profimedia

 

Da podsetimo, nakon što su bili vereni tri godine, Žizel i Tom su se venčali 26. februara 2009. na privatnoj ceremoniji daleko od reflektora. U decembru iste godine rođen je njihov prvi sin Benjamin Bundšen Bradi (13 godina).

 

Godine 2012. Žizel i Tom su postali roditelji po drugi, i poslednji put, dolaskom Vivijan Lejk Brejdi (10 godina) u njihove živote.

 

U oktobru 2022. par je objavio da se razvodi.

 

Bonus video:

 

Još jedan poznati par pred razvodom?