kraj bajke

Ljubavna priča Saše i Nevene Joksimović: Zavolela ga u školskoj klupi, sve su iznenadili razvodom posle 22 godine braka

Saša i Nevena Joksimović su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, te je vest da razvode posle 22 godina sve iznenadila i rastužila.

Nevena i Saša Joksimović su u braku proveli 22 godinefoto: Dragana Udovičić

Naš poznati glumac Saša Joksimović pune 22 godine je proveo u braku sa lepom producentkinjom Nevenom Joksimović. 

 

Iz njihove ljubavi rodio se sin Ilija, koji danas već veliki momak, a ovaj par je važio za jedan najharmoničnijih na domaćoj javnoj sceni.

 

Njihova priča počela kad je Nevena imala svega 17 godina i bila u srednjoj školi i imali su pravu ljubavnu bajku, pa je zato danas mnoge iznenadila vest koja je odjeknula kao grom iz vedra neba - da se razvode.  

 

Nevena, Sašina uskoro bivša supruga, je svojevremeno ispričala kako je izgledao početak njihovog zabavljanja.

 

Tada su njeni roditelji, tačnije njena mama putem fotografije aminovali njihovu vezu.  

 

- Oni su njega videli na fotografiji prvi put. Ja sam imala 17 godina, on je već tad studirao u Beogradu, ja iz Valjeva treba da idem kod njega, oni kažu "Ne može". I onda me majka pitala da li imam neku sliku njegovu, ja joj pokažem i ona kaže "Može". Ona je bila slikarka, pa je po slici mogla da prepozna sve - pričala je Nevena svojevremeo u emisiji "Magazin In".

 

Nevena je Sašu zavolela sa svega 17 godina, dok je bila u srednjoj školi foto: Dragan Kadić

Oni su tokom svog braka dobila sina Iliju, a želeli su i još dece, ali nažalost je Nevena izgubila jednu bebu. 

 

No, oni su tada ostavili sve loše stvari iza sebe i hrabro nastavili dalje da zajedno koračaju korz život.

 

Svako prolazi kroz teške momente. I mi i vi, i čitaoci ovog intervjua. Mudrost i lepota života leže u tome da takve trenutke iznesete na pravi način. Koji je pravi bira svako za sebe. Kada je najteže, pronađemo sitnice u kojima uživamo i tada se uzdižemo kao feniks ‒ pričao je Saša o tim teškim trenucima za Stori.

 

Saša je bezbroj puta javno pohvalno pričao o svojoj supruzi. Iz načina na koji je slikovito objašnjavao njihov odnos videlo se koliko se vole i razumeju. 

 

Nevena i on su se složili da ne postoji dama koja njoj može da izađe na crtu.

 

Saša je pričao kako Neveni ne može ni jedna dama da izađe na crtu foto: Instagram

- Koliko hvalim svoju ženu, misliće ljudi da preterujem. Međutim, bukvalno nikada nije pokazala ljubomoru. Razlog je jednostavan, sigurna je u sebe. Sigurna je u mene. Svesna je svojih kvaliteta i često mi u šali kaže: 'Ja još nisam srela ženu koja može meni da stane na crtu'." Ona je, neverovatno, s godinama sve lepša i neprestano radi na sebi - pričao je ranije Saša.

 

Glumac je više puta isticao da na njegovu ljubav prema Neveni ništa ne može da pokoleba.

 

- Na moju ljubav sa Nevenom apsolutno niko ne može da utiče. Ja sam spreman za nju i u vatru, jer ona je pravi dragulj među ženama - pričao je Saša.

 

No, isto tako je Nevena je priznala da su tokom 22 godine braka imali dosta iskušenja, kao i da su jednom prilikom čak i raskinuli. No, kad su opet sastali njihova ljubav je bila jača no ikad. 

 

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja, naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi neko za nju rekao da je neobična, čak i turbulentna - pričala je Nevena ranije za magazin "Gloria".

 

I njihovu priču je objasnila na najlepši mogući način. 

 

- Mogu da pričaju šta god hoće, ali da biste tolike godine ostali zajedno, najbitnija je ljubav. Važno je i to da vam je zanimljivo s partnerom. Saša i ja možemo dvadeset dana da budemo zatvoreni negde i da nam ne bude dosadno - rekla je Nevena. 

 

No, izgleda da se ipak, posle svega što su zajedno proživeli i ispričali, glumac i lepa producentkinja razvode. Saša je to otkrio u objavi na Instagramu i sve iznenadio tom informacijom. 

 

Objava u kojoj je Saša otkrio da se razvodifoto: Saša Joksimović Instagram

- Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment - napisao je glumac.