SAVRŠENA

Mislili ste da je pre trudnoće izgledala super? E, pa sada ćete se oduševiti: 3 nedelje od porođaja Anđelka Prpić BLISTA

Nema ni mesec dana od kad je po drugi put postala majka, a glumica izgleda bolje nego ikada 

Anđelka Prpić blista 3 nedelje od porođaja foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznata glumica Anđelka Prpić pre nepunih mesec dana porodila se i na svet donela svoje drugo dete.

 

O trudnoći u javnosti nije govorila, kao ni o svom emotivnom partneru, a ono što smo na društvenim mrežama imali priliku da vidimo jeste činjenica da je Anđelka do poslednjeg dana pred porođaj bila veoma aktivna trudnica.

 

Porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba su brzo došle u porodični dom. Samo nekoliko dana od porođaja Anđelka je sa prijateljicama izašla na kafu u jedan obližnji kafić u Beogradu, a sada je odlučila da sa svojim pratiocima podeli još jednu fotografiju.

 

 

Naime, ona se fotografisala u liftu, na sebi je imala prelepi komplet, a ono što su svi primetili jeste da se glumica uopšte nije ugojila, već da je zadržala liniju kao pre porođaja. 

 

Anđelka Prpić blista nakon porođaja foto: Instagram / andjelkap

 

Sivo odelo joj je istaklo figuru i učinilo da izgleda savršeno, a kosu je, zbog vrućine, podigla šnalom, a samo šiške su padale preko lica. 

 

Čim je objavila stori počeli su da se nižu komentari na račun izgleda lepe Anđe, a mnogi su bili mišljenja da sada izgleda bolje nego ikada. I nesumnjivo su u pravu.