rekla je "da"?

11 godina nije htela da se uda: Čim je poznata glumica čula vesti o svom bivšem, promenila je odluku

Glumica Naomi Vots je šest godina u vezi sa kolegom Bilijem Krudapom.

Naomi Vots i Bili Krudap se retko pojavljuju u javnosti, a počeli su se da zabavljaju 2017. godine.foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Samo nekoliko dana nakon što je svet obišla vest da glumac Liv Šrajber čeka dete sa 25 godina mlađom devojkom, glumicom i manekenkom Tejlor Najson, stižu najlepše vesti iz doma njegove bivše partnerke i majke njegova dva sina.

 

Naime, kako prenosi Daily Mail, glumica Naomi Vots je uslikana na ulicama Njujorka u šetnji sa psom, a na njenoj levoj ruci se sijao dijamantski prsten.

 

Uz to, Naomi je izgledala apsolutno trendi u paru širokih teksas farmerica, crnom džemperu i beloj košulji, a preko je imala dugački, oversized sako i što je naznačajnije osmeh na licu.


Glumica poznata po ulogama u filmovima "21 gram", "Nemoguće", "Bulevar zvezda", "King Kong", "Oslikani veo" i mnogim drugim retko je viđena u javnosti sa svojim dečkom, glumcem Bilijem Krudapom sa kojim je u vezi 6 godina.

Naomi Vots i glumac Bili Krudap su pokušali da svoju vezu sačuvaju od javnosti, a zajedno su otkako su glumili u Netfliksovoj dramskoj seriji "Gipsy" iz 2017. godine.

Naomi Vots je uslikana na ulicama Njujorka, a jedan detalj je privukao posebnu pažnju.foto: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prvi put su se zajedno na crvenom tepihu pojavili tek 2022. godine na SAGA nagradama, kada je Bili nominovan za najbolju ulogu u "The Morning Show".

Dok je bila sa Livom Šrajberom, glumica je isticala da joj venčani list nije neophodan da bi bila srećna, izgleda da je promenila mišljenje.foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Potrudili su se da svoju romansu zadrže van očiju javnosti i reflektora, samo nekoliko puta su se zajedno pojavili za šest godina i retko kad razgovaraju jedno o drugom.

 

-Srećan rođendan, ljubavi moja- bio je jedan od retkih trenutaka kada je glumica izjavila ljubav svom partneru na društvenim mrežama.

 

Podsetimo, Naomi Vots ima dva sina Sašu i Kaija sa glumcem Livom Šrajberom sa kojim je počela da izlazi 2005. godine.

 

Nikada se nisu venčali, a kako je glumica svojevremeno izjavila, papir im nije bio bitan.

- Zajedno smo i jednostavno nemamo taj sertifikat. I to je u redu za oboje. Možda jednog dana ustanemo i kažemo sebi Hej, hajde da uradimo ovo. Ili možda ne - izjavila je ona jednom prilikom.

 

Naomi i Liv su raskinuli nakon 11 godina veze, a ostali su u odličnim odnosima i veliki prijatelji.