svoju intimu krije

Podelila fotografiju MALOLETNE ĆERKE i IZNENADILA sve: Hale Beri nesvakidašnjim potezom ŠOKIRALA ceo svet

Hale Beri je oduvek bila veoma tajnovita kada je njen privatni život u pitanju

foto: Epa / CAROLINE BREHMAN

Čuvena holivudska glumica Hali Beri objavila je po prvi put fotografiju svoje ćerke Nale na društvenim mrežama i time šokirala sve svoje fanove. Ipak, čini se da joj to nije bilo dovoljno, pa je odlučila da ljude pozove da joj čestitaju 15. rođendana.

 

I sve ovo ne bi bilo začuđujuće da Hali Beri nije bila veoma uzdržana kada je obajvljivanje bilo čega o njenoj porodicu u pitanju. Ona je videla šta slava čini ljudima, i često je izbegavala da govori o svom životu.

 

Upravo zbog toga njen potez od pre nekoliko dana kada je objavila fotografije svoje 15-godišnje ćerke Nale na Instagramu šokirao je svet.

 


- Jedan od najvećih poklona koje mi je univerzum dao je moja ćerka Nala - napisala je Hale u objavi uz koju je postavila galeriju od 3 slike kako bi pokazala svoju naslednicu.

 

- Ona je sunce koje nikada ne bledi i mesec koji nikada ne jenjava! Molim vas, pridružite mi se da joj danas čestitam 15. rođendan! Volim te slatki anđele - glasio je tekst uz fotografije.

 

 

U okviru za slike na kome piše „Volim te više“, možemo videti Nalu kao bebu koju Hale Beri drži jako stegnutu u svom naručju.  Na sledećoj slici je Nala na visećoj mreži gledala u horizont, a ispred nje je bio neprgledni okean.

 

I na posletku, tu je fotografija Nale u flanelskoj košulji, dok joj je lice pokriveno šeširom.

 

Hali Beri je nedavno u jednom intervjuu govorila o svojim vezama, o tome kako je pronašla ljubav i kao je „imala improvizovanu ceremoniju“ koju je organizovao njen sin kako bi podržao njenu vezu sa njenim dečkom, muzičarem Van Huntom.

 

 

Ona tvrdi da je njen sin pripremio „ovu malu ceremoniju“ ničim izazvan – na zadnjem sedištu njihovog automobila.

 

- Mislim da me konačno vidi srećnu, i to je to. Bio je to njegov način da kaže: "Ovo je dobro. Ovo me čini srećnim" - objasnila je ona.

 

- Bio je to veoma lep trenutak za sve nas - „rasplakala se“ dobitnica Oskara, dok je Hant morala da se izbori sa suzama da ne zaplače.

 

- Imam dvoje dece. Van ima sina. Kao mama koja živi u ovoj modernoj, mešanoj porodici, jedino do čega mi je stalo je da moja deca budu u saglasna sa mojim odlukama - zaključila je Oskraovka.