ko bi joj odoleo?

Koketna, uzbudljiva i TAKO EFEKTNA: Mikro-haljina Penelope Kruz od koje nećete moći da skrenete pogled

Penelope Kruz odlučila je da odmori od Šanela, a njen izbor je asimetrična haljinica koju ćemo sigurno još viđati u budućnosti

Penelope Kruz uvek je odevena bez greške, pa se brendovi utrkuju da joj ponude saradnjufoto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska glumica Penelope Kruz u aprilu će proslaviti 49. godina, a kada pogledate njene najnovije fotografije vrlo lako možete da ih zamenite s onima s početka karijere!


Zvezda nekih od najuspešnijih španskih filmova proteklih decenija izgleda maltene identično sve ovo vreme, uz poneku boru, koju je normalno videti u njenim godinama, a njen stas je nepromenjen i nakon rođenja blizanaca.


U svakoj svečanoj prilici u kojoj se Penelope pojavi ona je glavna zvezda crvenog tepiha, pa je tako bilo i na otvaranju nove madridske prodavnice makeup brenda čija je ona ambasadorka.

 


Glumica je za ovu priliku čuvala vrlo šik stajling, pomalo nalik na flamenko kostime, a u pitanju je božanstvena crno-roze haljina.

 

Nakon niza kompleta i haljina modne kuće Chanel, čije je Penelope zaštitno lice, ona je sada ponela model brenda Alexandre Vauthier, a u pitanju je komad inspirisan stilom osamdesetih i deo je kolekcije za proleće/leto 2023.

 


Gornji deo haljine sastoji se od crnog topa bez bretela, sasvim pripijenog uz glumičino besprekorno izvajano telo, dok je donji ultraefektna strukturisana i asimetrična suknja upečatljive ružičaste boje. Suknja je napravljena od volana punih volumena, pa ostavlja snažan utisak, a Penelope je sve upotpunila crnim sandalama s kaišićima i clutch tašnicom.

 


Glumica je svemu dodala viseće minđuše u obliku zlatnog pera, a lice je uokvirila šiškama, koje ima već neko vreme.

 

Božanstveno!