ćerkicaaaa

Porodila se Sajsi MC: Postala je mama jedne devojčice, a malo ko zna da je i njen muž muzičar

Poznata reperka Sajsi MC i njen suprug su tokom vikenda postali roditelji po prvi put. 

Sajsi MC je otkrila da je trudna kada se na jednom događaju pojavila sa stomakomfoto: Stefan Stojanović

Popularna rep umetnica Sajsi MC, kojoj je pravo ime Ivana Rašić, porodila se po prvi put u nedelju i tako postala mama jedne devojčice.

 

Ova beogradska umetnica poznata je po tome što ne voli detalje o svom privatnom životu da iznosi u javnost.

 

Ivana je dugo od medija krila da je bila u "drugom stanju", tako smo tek pre oko mesec i po dana saznali da je trudna. To je obelodanila kada je došla na dodelu MAC nagrada i jednoj veoma elegantnoj haljini i ponosno pokazala trudnički stomak.

 

Sajsi je sve iznenadila kada se pojavila sa stomakom do zuba na jednom događaju u gradufoto: Stefan Stojanović

- Sajsi ulazi u sedmi mesec. Mesecima se ne pojavljuje u medijima jer nije želela da se zna da je u drugom stanju - otkrio je tada dobro upućeni izvor za Blic.

 

A onda je i sama rteprka otkrila i na koje načine je prikrivala da je trudna tako dugo.

 

- Pa nosila sam malo širu odeću. Nastupala sam, ali sam gledala da se to ne vidi. Radila sam sve stvari normalno, niko nije primetio promenu ponašanja - rekla za Ivana za Telegraf tada.

 

Marko Trmčić je suprug Sajsi MC foto: screenshot balkan info

Sajsi se od juče, kada je rodila devojčicu, nije oglašavala, a kako su preneli domaći mediji njena ćerka se zove Nataša.

 

 

Da Sajsi dosta toga voli da radi u tajnosti, potvrđuje i sam čin njenog venčanja. Ivana je u braku sa kolegom reperom Markom Trmčićem Krsmom, koji je član sastava JNA.

 

Međutim, Sajsi se i tada nije oglašavala povodom svadbe, sve dok nije okačila jednu fotografiju na Instagramu i tako svima obelodanila da se udala.