lep na mamu

Ovo je Matija, misteriozni sin Elene Karaman: Dobila ga je u braku sa Andrijom Draškovićem, a majčin je veliki ponos

Elena Karaman ima iza sebe tri braka i po jednog sina iz svakog.

Andrija i Elenafoto: Antonio Ahel ATAImages D, Dragan kadić

Elena Karaman u životu se tri puta udavala, a prvi brak joj je bio sa legendarnim crnogorskim fudbalerom Predragom Mijatovićem.

 

Elena i ikona Real Madrida su kao jako mladi stali na ludi kamen, da bi ubrzo preselili iz Beograda u Španiju, gde je Mijatović potpisao za Valensiju.

 

Iz njihove ljubavi rodila su se dvojica sinova Luka i Andrej, ali je Andrej nakon zdravstvenih problema preminuo sa samo 17 godina.

 

Treći i najduži brak Elene Karaman bio je sa Jugoslavom Karićem. Trajao je punih 16 godina, a Elena i Jugoslav su venčali 2005, da bi se razveli pre dve godine. Iz njihove ljubavi rodio se sin Simon.

 

 

Između ova dva braka, Elena je uplovila i u bračnu luku sa biznismenom Andrijom Draškovićem. Rodila mu je sina Matiju, ali su se rastali kada je Drašković završio u zatvoru zbog ubistva.

 

 

Sinove Elene Karić nemamo prilike često da viđamo u javnosti, a ovo je Matija Drašković, koga je dobila iz ljubavi sa Andrijom Draškovićem.

 

 

Po fotografijama na njegovom Instagramu ne možemo zaključiti čime se bavi, ali primetno je da ima ljubav prema fotografiji.