RETKO SE POJAVLJUJU ZAJEDNO

Nakon razvoda i veze s voditeljkom, skrasio se pored 10 godina mlađe UMETNICE: Ko je LEPA IZABRANICA Save Miloševića?

Savo Milošević je proslavljini domaći fudbaler iza kog su godine uspešne karijere, ali i ljubavnog života.

Savo Miloševićfoto: FRED DUFOUR / AFP / Profimedia

Savo Milošević i danas važi za jednog od najšarmantnijih bivših fudbalera i muškaraca sa domaće javne scene. Nakon što je okončao karijeru, u centar pažnje je dolazio zbog razvoda, potom kraće veze sa poznatom voditeljkom, a zatim i kao sportista koji odlično peva.

 

On je dve decenije bio u braku sa Vesnom, nekadašnjom manekenkom koja se nakon što je upoznala Savu, posvetila porodici. Njih dvoje su zajedno dobili troje dece, ćerku Isidoru i sinove Borisa i Nikolu.

 

Njima su svojevremeno svi zavideli na ljubavi, međutim, 2015. godine su ipak odlučili da je kraj.

 

Nakon toga, Savo je bio u kraćoj vezi sa voditeljkom Majom Manojlović, da bi se na kraju skrasio pored lepe Natalije Tipsarević, sa kojom se jako retko pojavljuje u javnosti. Inače, Natalija je deset godina mlađa od Save. Osim što su nedavno viđeni na jednom prestoničkom događaju, pre toga su bili zajedno na venčanju Anje, ćerke Dragana Stojkovića Piksija, 2018. godine.

 

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: FRED DUFOUR / AFP / Profimedia

 

Natalija i Savo su već nekoliko godina u skladnoj vezi, ali o tome ne žele da pričaju javno. Natalija inače nije poznata široj javnosti, ona je rodom iz Kraljeva, violončelistkinja je i iza sebe takođe ima brak, u kom je dobila dvoje dece.