dokle?

Pre 14 godina ju je PRETUKAO, a sad ovo: Reakcija Krisa Brauna na trudnoću Rijane IZNERVIRALA SVE

Uprkos ružnoj prošlosti koja je za njima Kris Baraun se ne libi da komentariše Rijanin život

foto: EPA / CAROLINE BREHMAN

Lepa pevačica Rijana dugo nije stala na javnu scenu, a kada je to učinila na Superbolu podelila je prelepu vest o njenoj drugoj trunoći, koja je obišla svet.

 

Internet je bio preplavljen reakcijama nakon Rijaninog nastupa, gde je pevala poznate hitove i pokazivala svoje legendarne plesne pokrete i svoj trudnički stomak.

 

Usred njenog epskog povratka na scenu, nije trebalo dugo da fanovi počnu da spekulišu o tome šta Kris Braun misli o novoj trudnoći, s obzirom na njihovu burnu istoriju.

 

 

Svetski mediji i portali su bili preplavljeni komentarima njenih fanova, a ono što je sve iznenadilo jeste i to što se tim povodom oglasio i njen nekadašnji partner Kris Braun. 

 

Iako za njima nije baš lep period, on se nije libio da se oglasi i ovog puta. 

 

Od kada je Kris brutalno pretukao Rijanu prošlo je više od 14 godina. Uprkos tome on joj i dalje šalje poruke na ovaj ili onaj način, prenose strani mediji.

 

Ceo svet je iznenađen reakcijom Krisa Brauna na Rijaninu trudnoću foto: Instagram / chrisbrownofficial

 

Ovoga puta, pošto je uvideo da će uskoro po drugi put postati mama, na Instagramu je objavio reči:

 

- Samo napred (bravo), devojko.

 

Ovo nije prvi put da je Kris pokazao ljubav svojoj bivšoj Rijani, sa kojom je imao romansu od 2007. do 2009. i kratkotrajno ponovno rasplamsavanje 2012. godine.

 

Podsetimo, bivši par je počeo da se zabavlja 2007. godine, a raskinuli su dve godine kasnije kada je otkriveno da je Braun fizički napao Rijanu uoči dodele Gremija 2009.

 

 

On je priznao krivicu za krivično delo napada i osuđen je na pet godina uslovno.

 

Par se pomirio 2012. godine i izlazili su otprilike još godinu dana pre nego što su se konačno razišli. Rijana je kratko pomirenje nazvala „greškom“ u intervjuu iz januara 2013.

 

- Odlučila sam da mi je važnije da budem srećna -  rekla je tada za Rolling Stone.

 

Rijana i njen partner Asap Roki s kojim čeka drugo dete foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

 

- Nisam htela da dozvolim da bilo čije mišljenje stane na put tome. … Posle toliko godina mučenja, ljutnje i mraka, radije bih živela svoju istinu. - rekla je ona.

 

U Braunovom dokumentarcu iz 2017. „Dobrodošli u moj život“, on je rekao da mu Rijana „nije verovala“ nakon napada i da su se konstantno „borili jedni protiv drugih“ i da to „nikada nije bilo u redu“.

 

Nakon toga Rijana je svoju sreću našla pored Asap Rokija s kojim je nedavno dobila prvo dete.