elegancija pre svega

Zimski autfit i sandale koje izdužuju nogu: Nina Badrić NESVAKIDAŠNJIM odabirom DVA KOMADA fascinirala sve

Uprkos tome što je napolju temperatura niska, čini se da Nini to ne smeta kada bira odevne komade kojima će nadmašiti sve prethodne 

foto: Instagram / badrich

Popularna pevačica Nina Badrić jedna je od onih smelih žena, koje se nelibe da uvek budu korak ispred svih. Ovo se u njenom slučaju može primeniti na muziku, a sve češće i na stajling.

 

U poslednjih nekoliko godina imali smo priliku da vidimo lepu pevačicu u mnogo savršenih autfita, a jedan takav ponela je i pre nekoliko dana. 

 

Naime, uprkos tome što je zima, a temperature u minusu, Nina Badrić se odlučila da ponese jednu nadasve neobičnu kombinaciju koja je - sve opčinila. 

 

 

Na fotografiji koju smo imali prilike da vidimo na društvenim mrežama Nina je obučena, a može se reći i svučena... Kako to? Moguće je... Njena odevna kombinacija otkrivala je i više nego što je sakrivala.

 

Ovog puta poigrala se jednim zimskim komadom - prelepom belom budnom, a ono što je svima zapalo za oko jesu njene gole noge, na kojima je imala samo elegantne sandale sa kaišem oko članka koje daju vizuelno duže noge.

 

 

Osim ova dva komada Nina je na sebi imala još samo veliki osmeh, koji je pokazao koliko dobro se oseća u ovoj neobičnoj kombinaciji, a čini se da baš taj osmeh na njenom licu zrači takvom energijom, da su svi koji su je videli mogli samo da kažu - wow kakva kombinacija, wow kakva žena.