moć privlačenja

Numerologijom do obilja: Napišite SVOJ BROJ na papir, ubacite ga u novčanik i gledajte kako vam NOVAC STIŽE U ŽIVOT

Utvrdite koji je vaš broj, zapišite ga na parčetu papira i iznenadićete se koliko ćete brzo biti rasterećeni finansijskih problema, kažu numerolozi

brojevi utiču na to koliko ćemo novca imati, smatraju numerolozifoto: kseniya_tretyakova/shutterstock

Sudeći po numerolozima, svaki broj ima svoje mistično značenje i svoju vibraciju i da na svojevrstan način određuje sudbinu.


Numerologija sve povezuje s uticajem brojeva na naš život, pa tako našim životima, kažu numerolozi, upravljaju datumi rođenja, venčanja, početka rada na novom poslu, adresa...


Zanimljivo je verovanje da su brojevi povezani i s energijom novca i da se lični broj može iskoristiti kao talisman za privlačenje para i poboljšanje finansijske situacije.


Kako privući novac uz pomoć numerologije?


Kada saznate svoj lični broj, napišite ga na parčetu papira i neka uvek bude uz vas. Obično se on stavlja u novčanik, gde navodno najbolje upravlja energijom novca, a možete ga istaći i na vidnom mestuu svom domu ili na poslu.

 

Na finansijsko stanje moguće je uticati uz pomoć brojevafoto: Iryna Imago/Shutterstock

Kako utvrditi sopstveni broj za privlačenje novca?


Umesto uobičajenog računanja brojeva kako bi se zbirom utvrdio lični broj, u ovom slučaju je nešto drugačije. Potrebno je da pročitate opisve svih brojeva i otkrijete koji najviše odgovara vašem stanju, a zatim ga zapišete i stavite u novčanik.


Broj 1


Jedinica je početak, u svakom smislu. Kada je reč o finansijama, broj 1 pomaže ljudima u štednji, onima koji misle da budućnost i pažljivo je procenjuju.


To je broj namenjen analitičarima i savršen je za one koji stalno moraju da razmišljaju o tome šta nose budući događaji, naročito na poslu.


Broj 2


Dvojka je broj koji podstiče ljude da se okrenu sebi samima, ali isključivo, što ukazuje na sebičnost, a poznato je da se po mnogim narodnim učenjima sebičnost obično završava – siromaštvom.


Ovaj broj nije poželjan kao talisman.


Broj 3


Trojka, kao i svi magijski brojevi, pomaže u privlačenju novca jer je u pitanju broj harmonije, sklada, savršenstva.

 

Broj 3 posebno je snažan u numerologijifoto: Berk Ozel/Shutterstock

Ona će pomoći u svakoj situaciji, bilo da se nadate inenadnom dobitku ili boljoj uštedi.


Broj 4


Četvorka je, zapravo, simbioza dvojki. Šta to znači?


Broj četiri nije poželjan talisman, iako pomaže u ostvarenju ciljeva i oslabađanju od suvišnog u životu. Ono za šta jeste korisno jeste da će pomoći da bolje uvidimo budućnost, ali nema snažnu energiju za privlačenje.


Broj 5


Petica privlači finansijsko blagostanje i pomaže da usklade i balansiraju tokovi energije obilja, što ga čini povoljnim brojem ako ponekad rizikujete s novcem.
Numerolozi ističu da je posebno koristan za sportiste i biznismene.


Broj 6


Šestica je mahom usmerena na ljubav i međuljudske odnose, kako na ljubavnom planu, tako i u porodici, prijateljstvima ili na poslu. Zbog toga nije najkorisnija na polju finansija.

 

Papirić s brojem koji nosite u novčaniku ima jaku moć privlačenjafoto: Studio.G photography/Shutterstock

Broj 7


Sedmica je jedan od magijskih brojeva, što znači da ima veliku moć i donosi sreću ljudima.

 

Tako se posebno srećnima smatraju oni koji je imaju u datumur rođenja, adresi itd.


Broj 8

Budući da ukazuje na beskonačnost, osoba koja nosi broj 8 u novčaniku uvek je finansijski stablilna. Novac kruži kroz njen dom, odlično se štedi, a i ako se potroši, uskoro stiže novi. Povoljna je za održavanje postojećeg dobrog stanja, al je za napredovanje korisnija Sedmica.


Broj 9


Devetka je posebno korisna ljudima koji rade naporno, bilo fizički, bilo intelektualno. Ona daje snažan nalet povoljne energije onima koji se bore s finansijskim problemima i odlična je početna pozicija ako tek uplovljavate u svet numerologije.