kao da ju je ona rodila

Oblik lica, duge noge, lepota - ma ista tetka: Retko ko zna koja svetski poznata manekenka je sestrična čuvene Sneki

Naša poznata pevačica je postigla veliki uspeh na muzičkoj sceni, a njen zaštitni znak su veoma duge vitke noge 

foto: Damir Dervišagić

Poznata pevačica Snežana Babić Sneki proslavila se nizom velikih hitova narodne muzike i godinama je ostala prepoznatljivo lice na muzičkoj sceni Srbije.

 

Osim po odličnom glasu Sneki su svi upamtili i po vitkom stasu i dugim nogama koje su postale njen zaštitni znak.

 

Godine su prolazile, Sneki sada sve ređe nastupa, a dugo nismo imali prilike da čujemo neku njenu novu pesmu.

 

 

Iza nje su rasle generacije novih pevača, a i u njenoj porodici izrasla je jedna mlada dama, koja je počela da se bavi manekenstvom, a za koju svi kažu da je preslikana tetka. 

 

Jelena Babić, poznatija kao Helen, uspešna je srpska manekenka koja već godinama živi i radi u inostranstvu. Stope uspeha utabala je sama, pa samo retki znaju da je ona u bliskom srodstvu sa našom pevačicom.

 

 

Naime, Sneki je rođena tetka pevačica Jelene Helen Babić. Čim vidite fotografiju biće vam jasno zašto mnogi kažu da je Jelena sve nasledila od svoje tetke. Oblik lica, vitak struk, ali i duge noge, samo su deo onog što je lepa Jelena nasledila od Sneki. 

 

Helen je u svet mode ušla već sa 13 godina. Tada je otkrivena na izboru Elite Model Look, a već sa 15 godina je otputovala u Pariz i narednih nekoliko godina radila revije po Evropi i svetu.

 

 

Pored modelniga, Helen stiže da studira ekonomiju, a bavi se i marketingom. Voli da putuje, piše i peva.

 

Svojom prirodnom lepotom Helen je osvojila mnoge modne znalce i moćnike, a čini se da je pred njom blistava karijera i da će svojom popularnošću nadmašiti poznatu tetku.