LAKO SE KOPIRA

Pored njih niko nije primetio cipele SA STAKLENOM PETOM: Severinine farmerke su HIPNOTISALE svet i nosiće se decenijama

Regionalna zvezda je vrlo često tema modnih portala zbog posebnog stila.

foto: Instagram

Pevačica Severina Vučković je zavredela pažnju publike svojim pesmama, nastupima i žrtvovanju kada je posao u pitanju, a sa pojavom društvenih mreža, pokazala nam je da je talentovana i za modnu pistu.

 

Severina je dosta aktivna na Instagramu gde često objavljuje različita modna izdanja i predstavlja inspiraciju devojkama u regionu.

 

Ovog puta, pevačica je pozirala u odevnoj kombinaciji koja je spojila retro i futuristički, trendove i smele komade, a istovremeno i oduševila svoju publiku.

Ne možete da ne primetite njene supermoderne farmerke zvonastog kroja koje se sastoje od svetlijeg i tamnijeg teksasa, a koje je pevačica uklopila uz dosad neviđene plitke cipele sa providnom petom koja podseća na staklo.

Iako možda odabir obuće ne bi bio najlepši komad današnjeg Severininog autfita, farmerke to sigurno jesu. Ovakav model je dostupan na svakom koraku, neverovatno je moderan, a influenserke širom sveta ne žive bez njih.

 

Da je lepota u detaljima, zna i Severina koja je za nakit odabrala efektno prstenje nepravilnog oblika koje podseća na kamen, a sve zajedno čini savršenu ekstravaganciju.