ASTRO

Dnevni horoskop za 12. januar: Ovnove očekuju finansijski dobitak i ISKUŠENJA, Lavovi da se čuvaju RIZIKA

Saznajte šta su vam zvezde pripremile 

Srećna ženafoto: Alliance Images/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Akcenat se nalazi na finansijskim pitanjima. Uprkos izvesnoj dozi rizika, ostvarićete finansijski dobitak. Osećate sve veću privlačnost prema osobi s posla. Teško ćete odoleti iskušenju da ne uđete u tajnu vezu. Zdravstveno stanje je stabilno. Ipak, boravite više u prirodi sa prijateljima i porodicom.

 

BIK

 

Ključ uspeha u ovom periodu je u reorganizaciji i promeni tima saradnika. Moguće je obnavljanje stare saradnje. Previše ste osetljivi i možete impulsivno reagovati na komentar partnera. Kratkotrajne razmirice. Zdravstveni problemi su vam nepoznati. Ipak, posvetite se više održavanju kondicije kroz trčanje ili druge telesne vežbe.

 

BLIZANCI

 

Poteškoće u poslovnoj komunikaciji mogu da vam zadaju glavobolju. Potrudite se da što preciznije izražavate svoje stavove. Slobodne Blizance očekuje zbližavanje sa osobom koju poznaju preko prijatelja. Romantičan sastanak. Imate veliku količinu energije koju trošite na nebitne stvari.

 

RAK

 

Ovaj period vam donosi promenu u timu zaposlenih. Jednu poslovnu saradnju ćete prekinuti, jer je osoba nepouzdana. Atmosfera puna ljubavi i nežnosti okružuje vaš odnos sa partnerom. Vaš odnos dobija na kvalitetu. Imaćete manje bolove u donjem delu kičme. Masaža sa citrusnim uljima će vam pomoći.

Nastavak na sledećoj strani...

Devojkafoto: maxbelchenko/Shutterstock

LAV

 

Važan poslovni sastanak na kojem ćete postići uspešan dogovor obeležiće ovaj dan. Ne ulazite u rizične investicije. Vaš odnos s partnerom može prolaziti kroz period krize poverenja. Otvorenim razgovorom to prevaziđite. Vaša zdravstveno stanje je odlično.

 

DEVICA

 

Najveći napredak u karijeri mogu da naprave Device koje se bave prosvetom ili nekom umetnošću. Uspeh kroz kreativna zanimanja. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz harmoničan period. Sledi period daljeg zbližavanja. Posetite očnog lekara. Jedite sveže voće i povrće, a što manje pečenu i prženu hranu.

VAGA

 

Ovaj dan može obeležiti obnavljanje stare poslovne saradnje ili važan poslovni sporazum. Napredak u karijeri. Slobodne Vage očekuje udvaranje od strane osobe koju poznaju sa posla. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu. Moguće da će vas mučiti glavobolja. Kičma vam je u ovoj nedelji slaba tačka. Masaža bi bila idealno rešenje.

 

ŠKORPIJA

 

Važan poslovni sastanak, na kojem će vaši pregovori naići na prepreku u vidu nepopustljivog pregovarača. Neophodan je kompromis. Konačno imate više vremena da se posvetite partneru. To će doprineti vašem većem zbližavanju. Potreban vam je odmor, san i malo više nežnosti.

Nastavak na sledećoj strani...

Zaljubljeni parfoto: Roman Samborskyi Shutterstock

STRELAC

 

Danas do vas mogu dopreti neke spletke, a to može da dovede čak do otvorenog konflikta na poslu. Izborićete se za pravdu. Slobodni Strelčevi nalaze se u dilemi da li da se pomire sa svojom bivšom ljubavi ili ne. Moguće su stomačne tegobe, obratite pažnju na ishranu!

 

JARAC

 

Nesuglasice sa poslovnim partnerima mogu obeležiti ovaj dan na poslu. Pripremite rezervni plan.

Poznanstvo sa jednom osobom na nekoj zabavi ostavilo je na vas dubok utisak. Uskoro vas očekuje zbližavanje. Mogući su bolovi u leđima. Klonite se riskantnih avantura.

VODOLIJA

 

Glavna tema ovog dana su finansijska pitanja. Budite obazrivi sa rizičnim ulaganjima i poslovnim potezima. Slobodne Vodolije ovog dana mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko prijatelja, na nekoj proslavi. Osećate iscrpljenost i blagu nervozu, a to je posledica vaše prenapregnutosti.

 

RIBE

 

Planete koje borave u vašem znaku doprinose tome da se posao ne odvija očekivanim tempom. Moguć je zastoj. Vaš odnos s partnerom može da prolazi kroz kratkotrajne razmirice, ali će se sve ubrzo srediti. Ako prolazite kroz ljubavnu krizu, sve će se dobro završiti.