Sad je već porastao

Nije više tako mali: Jelisaveta Orašanin objavila PRVU SLIKU sa njenim i Teovim SINOM BOGDANOM još od kada je bio beba

Glumica ne objavljuje često javno fotografije sa svojom decom, pa je ovo retka situacija da imamo prilike da vidimo malog Bogdana.   

Jelisaveta Orašaninfoto: Instagram / Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta i Miloš važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, a u bračnu luku uplovili su 2017. godine. Poznati sportista i lepa glumica su "sudbonosno da" izgovorili nakon svega šest meseci zabavljanja, a u poslednje žive u italijnskom gradiću Bolonji.

 

Miloš trenutno igra za košarkaški klub iz ovog grada, a kad je on zauzet treninzima i utakmicama, Jelisaveta uživa u čarima Italije i brine o deci. Teo I Jeliseveta imaju dvoje mališana, stariju ćerkicu Petru od pet godina i dvogodišnjeg sinčića Bogdana.

 

Ovaj sportsko - umetnički par nema običaj da eksponira svoj privatni život. To se posebno odnosi na njihovo dvoje dece, koje veoma retko možemo videti i na njihovm društvenim mrežama.

 

Ali zato smo saznali da su Teo i Jelisaveta proveli brojne neprospavane noći uz Bogdana i Petru. Međutim, iako naporni, to su ujedno bili i veomi dragi i slatki trenuci.

 

 

- Lepo nam je kad smo zajedno, jer je za mene poenta roditeljstva da cela porodica bude na okupu. Pošto smo sad trenutno u istoj sobi, Miloš i ja uopšte ne spavamo. Deca stalno plaču i jedno drugo bude, pa smo od pet ujutru na nogama - ispričala je pre nekog vremena Jelisaveta u emisiji "Kec na jedanaest"

 

 

Iako nemaju podelu na to ko je mamino, a ko tatino dete, Jelisaveta priznaje da se to ipak zna.

 

 

- Nemamo podelu ko je mamin, a ko tatin. Ali hteli mi to da priznamo ili ne, ćerke su uvek tatine. Evo, sad imam i sina, pa ćemo Miloš i ja biti jednaki - našalila Jelisaveta.

 

Jelisaveta je, ako smo pedantno proverili poslednju fotografiju sina postovala na Instagram pre oko godinu dana, dok je još bio beba. Sada je prekršila to pravilo i okačile svoje slike sa Bogdanom u naručju dok su bili u šetnji.

 

 

Dalo se primetii da je Bogdan već malo izrastao u odnosu na poslednji put kad smo ga videli i da više nije beba. A nadamo se da je sada, kada je porastao, pustio i roditelje malo da spavaju noću.