iskopirajte

2 u 1 modno izdanje u kom ćete biti glavna zvezda: Marijana Mateus spojila praktično i elegantno u savršenu kombinaciju

Marijana Mateus je jedna od najstilizovanijih žena na našoj javnoj scena i to iznova dokazuje.

foto: Instagram/printscreen

Marijana Mateus voli da bude unikatna, pa shodno tome bira i garderobu koja će jednostavno opisati njenu ličnost, ali i istaći njen stil. Marijana je istinski ljubitelj mode, pa šta god da ona obuče, sigurno nije greška.

 

Modna kreatorka boravi trenutno u Belgiji odakle redovno objavljuje brojne fotografija živopisnih predela, arhitekture, ali i pokazuje svoja originalna modna izdanja koja vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Nije čudno što je Marijana tema kada je moda u pitanju, s obzirom na to da je svoj život upravo posvetila tome i ide joj jako dobro.

 

Ona je ovog puta pozirala u klasičnoj i večno popularnoj crnoj kombinaciji koju je uklopila sa braon obućom i torbom. U takvom izdanju nikad ne možete pogrešiti.

Njena savršena odevna kombinacija se sastoji od lepršave haljine sa sitnim štrasom preko koje je Marijana obukla crnu bluzu sa cvetnim ukrasima na krajevima rukava i kaišem napravila optičku varku tako da sve podseća na trendi suknju. Braon kaiš, torba i moderne papuče su osnovno pravilo koje morate ispoštovati, a lepa dizajnerka je upravo to i uradila.

 

Marijana je univerzalnost svog izdanja iskoristila kasnije, pa je od suknje i bluze, dobila neverovatnu haljinu i pokazala koliko dobro možete izgledati ako ste samo malo praktični.