Rešite se CRVENILA, NADUVENOSTI i vratite UJEDNAČEN TEN i cirkulaciju vašem licu! Sve što vam treba je HLADNA MASAŽA

HLADNA MASAŽA je jedna od najboljih masaža koju možete priuštiti svom licu! Ona je višestruko korisna za kožu, jer pomaže da se iziritirana i crvena koža umiri, da se suze pore, a korišćenjem duži vremenski period utiče na to da se odloži pojava novih bora i smanji vidljivost postojećih.

foto: Profimedia

Od čega je hladni masažer tako hladan? Hladni masažer se, zapravo, drži 15ak minuta u frižideru. Nakon toga se blagim pokretima, „valjanjem“ od dna ka gore, prevlači preko celog lica. Korisno je koristiti ga ujutru radi smanjenja naduvenosti i pripreme kože za kremu i/ili šminku, ali i uveče nakon što oslobodite kožu make up-a pred leganje u krevet.

Gde može da se kupi ovaj masažer? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Požurite da nabavite svoj primerak koji će vam koristiti godinama!

 

foto: Promo

Iako je prvenstveno namenjen za masažu lica, možete ga koristiti i na drugim delovima tela kako biste, na primer, smanjili crvenilo nakon depilacije na rukama i nogama.

Ono što je najbolje jeste što ne može da se potroši niti pokvari, pa tako možete ga koristite neograničeno. Jednom ga kupite i imate ga ceo život!

 

foto: Promo

 

Gde može da se kupi ovaj masažer? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.690 rsd. Požurite da nabavite svoj primerak koji će vam koristiti godinama!