mmm

KAKO NAPRAVITI SAVRŠEN ROŠTILJ: Evo kako da ne zagori, ne zalepi se, ne ispadne kroz žicu i bude sočniji!

Roštilj je uvek dobra ideja sada kada je ovako lepo vreme. On je super povod za okupljanje i upotpunjuje druženje i u dvorišnoj varijanti i ako odlučite da se zabavljate negde u prirodi. A ovaj dodatak će vam mnogo pomoći prilikom pripreme i otvoriti mogućnost pečenja nekih novih namirnica – pogledajte OVDE.

foto: Promo

Toplo vam preporučujemo da od sada uz roštilj uvek imate i ovo – nelepljivu podlogu za pečenje! Zašto jeona tako dobra?

omogućuje da se sve namirnice peku na roštilju, pa čak i JAJA NA OKO

ništa ne ispada kroz žicu, pa čak ni najsitniji parčići

svo ulje/mast ostaju na podlozi, pa je pripremljena hrana neuporedivo sočnija i ukusnija nego kada sve iscuri kroz žice

nije lepljiva: niti se namirnice lepe za nju, niti se ona lepi za roštilj

čišćenje roštilja je mnogo lakše i brže ako koristite podlogu, jer ne prljate žice

nije za jednu upotrebu, već je možete prati i iznova koristiti

A gde je ta AKCIJA? Po ovoj super ceni može da se poruči na 2 načina: ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

foto: Promo

 

Sve možete da pečete na ovoj podlozi:

  • meso
  • povrće
  • ribu
  • jaja
  • sir

PO CENI JEDNE, DOBIJATE U PAKOVANJU 2 KOMADA ili poručivanjem OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

foto: Promo