idealni za velike porodice

SVE 3 VELIČINE PO SAMO 1 CENI: Komplet od TRI kofera na AKCIJI – čvrsti i sa dosta mesta za stvari za more!

Sigurno željno iščekujete more nakon toliko vremena koje nismo naročito slobodno mogli da iskoristimo za putovanje. Jedina stvarčica koja može malkice da pokvari momenat jeste pakovanje stvari u slučaju da nemate dovoljno mesta u koferu ili da, pak, nemate adekvatan kofer.

foto: Promo

Zato je naša preporuka da uvek imate u 3 veličine i osigurate se da nećete nositi ni poluprazan kofer, a i da će sve stvari koje imate stati u njega/njih.

 

Nećete verovati, ali OVDE čak 3 kofera koštaju UKUPNO 15.990 rsd (može i da se pozove na 011/6 888 999 da se poruči).

 

Da, da, dobro ste pročitali, 3 kofera. Oni su različite veličine: 1 veliki, 1 srednji i 1 mali, pa mogu da stanu jedan u drugi i tako vam uštede prostor dok stoje odloženi kod kuće.

 

 

Kao što možete da vidite, svaki od kofera ima točkiće, ručku za obično nošenje i ručku koja može da se izvuče kako bi se kofer „vozio“ po zemlji kada ima mnogo stvari u njemu, kada je težak. To će poštedeti i vaše ruke i vaša leđa nepotrebnog mučenja. Plus će vam uštedeti vreme kada žurite npr. sa leta na let, jer ćete biti značajno ubrzani kada ne morate da teglite težak prtljak i malo malo pa zastajete kako ne biste izdahnuli od umora.

 

Gde možete da ih kupite po ovoj ceni i kada? Danas i to online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999! Ne propustite da ih poručite odmah, jer ova cena je neponovljivo dobra, a koferi dugotrajni i praktični za brojna naredna zimovanja, letovanja, biznis i vikend putovanja!

 

foto: Promo