POSTOJI REŠENJE

INSULINSKA REZISTENCIJA: Metaboličko stanje koje možete da dovedete pod kontrolu na OVAJ način!

Insulinska rezistencija je postala “bolest modernog doba”. Kod sve većeg broja populacije se otkriva, više kod osoba ženskog pola, ali nalazi se i kod osoba muškog pola.

foto: Promo

Sam mehanizam razvoja rezistencije nije u potpunosti razjašnjen, ali istraživanja pokazuju da je usko povezan sa načinom ishrane i fizičkom aktivnošću. Ukoliko se ne otkrije na vreme može dovesti do nastanka dijabetesa tip 2.

 

Kako biste sprečili insulinsku rezistenciju da preraste u dijabetes prvo I osnovno što treba da uradite jeste da promenite način ishrane. Mnogi misle da to ukljčuje izgladnjivanje, međutim to uverenje je pogrešno.

 

Okrenite se zdravim namirnicama, a one loše za početak svedite na minimum, barem dok ne nađete zdraviju verziju, a verujte, za apsolutno sve ima zamena i sjajnog su ukusa.

 

Jedite više sirovog, barenog ili pečenog povrća, nemasno meso i salata koliko želite. Pijte vodu, limunadu, čajeve. Uključite šetnju, vožnju bicikla, teretanu, šta god da vam odgovara, barem 30 minuta dnevno i obavezno dodatno unosite vitamine i minerale.

 

Dijetetski suplement koji se fantastično pokazao u ovim situacijama je Folinomel.

 

Preparat Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa insulinskom rezistencijom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

 

foto: Promo

 

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

 

 

Prednosti Folinomela su mnogobrojne:

 

– Reguliše menstrualne cikluse
– Promoviše ovulaciju
– Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj
– Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
– Snižava insulin i glukozu
– Snižava holesterol
– Snižava upalu
– Rešava problem mioma na materici
– Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine
– Smanjuje potrebe za određenim namirnicama
– Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem


 

Preparat Folinomel možete naručiti klikom OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

*Dostava je besplatna.

 

**Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.