PREDIVNI SU

Iako ima 45 godina, izgleda kao DEVOJČURAK: Šakira uživa sa sinovima, a retko ko zna da oni nose stara SRPSKA IMENA

Poznata pevačica se ne libi da na društvenim mrežama pokaže da je u top formi

foto: Profimedia

Popularna pevačica Šakira nedavno je na svom Instagram profilu postavila fotografiju na kojoj se vidi da je na plaži sa svojim sinovima.

 

Ona je sa dečacima, devetogodišnjim Milanom i sedmogodišnjim Sašom pozirala u plaži, a fotografija je pokupila preko ogroman broj lajkova.

 

 

U lila bikiniju sa resama i belom šortsu uživala je u društvu svojih sinova i pokazala zavidnu figuru.

 

Zgodna 45-godišnjakinja rođena u Kolumbiji poznata je po svojim oblinama i vitkoj figuri koju održava napornim plesnim treninzima, a sudeći po njenom izgledu čini se da od njih nije odustala.

 

 

Nakon što je 2001. godine izbacila poznati hit "Whenever, Wherever" nema ko nije gledao u izvajano telo lepe Šakire koja se zaosno uvijala u spotu.

 

Žene su masovno krenule na trbušni ples, a te godine jedna od najpopularnijih intervencija bila je liposukcija stomaka, samo da bi se dobila toliko željena figura peščanog sata koju je proslavila, mnogo pre Kim Kardašijan upravo zgodna Kolumbijka.

 

 

Da podsetimo, Šakira i Žerar Pike upoznali su se na snimanju spota za Šakirinu pesmu Waka Waka, koja je bila himna za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. godine.

 

Par ima dva sina, ali svoju ljubav još uvek nisu krunisali brakom. Ova popularna pevačica je svojim sinovima dala imena Milan i Saša.