neodoljivo podseća na majku

Ovo je ćerka NAJPOZNATIJE i NAJNESREĆNIJE plavuše: Majka joj se ubila kad je bila beba, a sada je SVE OPČINILA izgledom

Izrasla je u prelepu mladu ženu, a mnogi kažu da je slika i prilika svoje majke

Ana Nikol Smithfoto: Profimedia

Ćerka Ane Nikol Smit danas je prelepa tinejdžerka koja pleni svojim izgledom i lepotom, koju je nesumnjivo nasledila od svoje majke.

 

Ana Nikol Smit je umrla pre 15 godina, njen život i dan-danas ne prestaje da intrigira javnost.

 

 

Od kad je njena ćerka Danijelin porasla fokus mnogih polako prelazi na nju. Ipak, ona se ne pojavljuje često u medijima, a kada do toga dođe svi ostaju zaprepašćeni.

 

Nakon smrti majke njen otac Leri se trudio da devojčici obezbedi što normalnije odrastanje, van svetla reflektora, a čak je i na mrežama retko delio njene fotografije.

 

Ovako je Danijelin izgledala pre 3 godine. 

 

foto: Tammie Arroyo / PA Images / Profimedia

 

Sada kada je odrasla ova tinajdžerka, koja je slika i prilika slavne majke, podjednako uživa ispod svetlosti reflektora, te se u poslednje vreme češće može videti na crvenom tepihu. 

 

Ona se sada najpre pojavila na Barnstable Brown Gali gde je ponela čuvenu odevnu kombinaciju Dženet Džekson, a koju su činili crno odelo, kožni neobični pojas i kapa. Otac i ćerka kupili su legendarni autfit u humanitarne svrhe, a lepa Danijelin imala je priliku i da se upozna sa Dženet.

 

Ovako izgleda ona danas.

 

foto: Michael loccisano / Getty images / Profimedia



- Kakva noć! … Dženet je bila tako ljubazna i pohvalila Danielin u odeći koju je i sama nosila", napisao je Lari na svom Instagramu. "Ona je tako usrećila Danielin i čak je ljubazno pozirala sa nama - dodao je.


Njen otac nije propustio priliku da spomene da je Danijelin lepotu povukla na majku i da se na fotografijama vidi da "krv nije voda". Mlada tinejdžerka će se po mišljenju medija veoma brzo naći na malim ekranima, jer osim što je veoma lepa ona ima i talenat za glumu.

 

Inače, Danijelin Anu praktično nije ni upoznala, s obzirom da je preminula samo nekoliko meseci nakon njenog rođenja. Kao uzrok smrti navedeno je trovanje kombinacijom različitih lekova. Prema nalazu obdukcije, Ana je preminula jer je uzela miks tableta.