ostale su same, ali...

Kad joj je UMRO MUŽ, ćerka je imala samo godinu dana: Mirjana Bobić NE KRIJE zbog čega NIKADA nije htela da se opet uda

Mirjana Bobić Mojsilović nikada nije htela da stane po drugi put na ludi kamen, mada ne krije da je u njenom životu bilo muškaraca i nakon smrti supruga.

foto: Instagram

Novinarka i spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović jednom prilikom je hrabro govorila o najtužnijim temama iz svog života.

 

Mirjana je doživela veliku tragediju kada je njen suprug Ljubomir Mojsilović preminuo je u 37. godini. Njih dvoje dobili su ćerku Milu, koja je u tom trenutku imala svega godinu dana. Mirjana je nakon toga sama odgajala ćerku, a ne krije zbog čega se više nikada nije udavala:

 

 

Ja svoj privatni život krijem. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali, očigledno, ja nikada nisam htela da se udam. Ja sam podsvesno birala muškarce sa kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Ja sam udata za svoju slobodu — izjavila je ona.

 

— Ja nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno.

 

FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Vladimir Šporčić
FOTO: Vladimir Šporčić
FOTO: Instagram

 

 Ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo — rekla je Mira svojevremeno u emisiji "Promena" .

 

Na pitanje voditeljke "da li joj je zbog toga ćerka zahvalna zbog toga", Mirjana je odgovorila otvoreno.

 

— Nikada joj nisam pričala sa njom na tu temu. Zamisli kakva je to majka kada želi da joj ćerka bude za bilo šta zahvalna — izričita je bila Mira.

 

 

Njena ćerka Mila Mojsilović, inače, doktorirala je na Arhitektonskom fakultetu..

 

Ne savetuje se sa mnom o svakom svom koraku, ona ima svoje ciljeve i svoj put. A svaka majka je srećna kada joj je dete srećno i uspešno ― izjavila je Mirjana za "Story".