ŠTA VI MISLITE?

PLAVO kao more, ŽUTO kao sunce: Severina nastupila u TRENERCI, optužili je za NEPOŠTOVANJE, a onda je PROGOVORILA

Već dva dana se polemiše oko stajlinga Severine Vučković na koncertu, a ona se sada zvanično obratila na Instagramu i objasnila situaciju oko koje su podeljena mišljenja. 

foto: Instagram

Severina Vučković održala je svoj prvi koncert u Brčkom, a svoje utiske je podelila sa fanovima na Instagramu.


- Ovo je prekrasan Trg mladih u Brčkom, gde sam prvi put pevala u ponedeljak navečer. To je bila velika ljubav na prvi pogled. Prepun Trg mladih, vaše ruke i pevanje zauvek će mi ostati u srcu. Bilo je hladno, ali to nas nije sprečilo da to bude baš dobra noć - napisala je pevačica uz nekoliko fotografija koje je objavila.

Sporan detalj koji je nekima zapao za oko jeste da je pevačica nastupala u sivoj trenerci, što su neki tumačili kao znak nepoštovanja publike.


Naime, Seve je rešila da objasni sivu trenerku i zašto je tako odevena izašla pred publiku. Ona je objavila fotografiju gde pozira u trenerci, ali u kombinaciji plave i žute boje. Takav njen scenski odabir nije naišao na razumevanje lokalnih vlasti, te je pevačica morala da obuče, kako je rekla, ono što je još imala sa sobom.

 

- Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni tačne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenerci neutralnih boja (i po nekima uvredila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvredim odećom deo publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Dakle, celom bendu sam baš za nastup u Brčkome sašila trenerke u bojama bosanskohercegovačk i ukrajinske zastave. Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine. Pa je bilo BIH - ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala da obučem bila je putna trenerka. Da je sve što vam kažem, tačno potvrđuju priložene fotografije iz šatora.

Podsetimo, ovo je njen prvi koncert nakon odmora na Maldivima, gde je boravila sa sinom i prijateljicom.

 

Severina je još jedna medijska ličnost koja je podržala Ukrajinu i poslala jasnu poruku u svet, a na jednoj od prethodnih objava gde je najavila ovaj koncert, napisala je da će ona i njen bend nastupiti obučeni u trenerke pomenutih boja, uz opis "Plavo kao more, žuto kao sunce", koji je nakon nekog vremena obrisala.