nećete verovati

Nećete dva puta pogledati fotografiju — ODMAH ćete znati čiji su: Ovo su DECA Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta

Oboje su krenuli topama majke i oca, ali pored te sličnosti neverovatno je i to koliko njihov mezimac liči na oca, od koga je nasledio jedan upečatljivi detalj...

foto: Dragana Udovičić

Glumicu Olgu Odanović svi smo zavoleli gledajući je u mnogim filmovima i serijama te zbog toga mnogi interpertiraju njene legendarne scene i prepričavaju ih nepresatno.

 

Zanimljiva činjenica je i to ona godinama uživa u braku sa kolegom Draganom Petrovićem Peletoma iz njihove ljubavi dobili su dvoje dece sina Jakova i ćerku Lenku Petrović

 

FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Dragana Udovičić
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Marina Lopičić

 

Njih dvoje su krenuli stopama svojih roditelja pa je sin završio produkciju dok je ćerka studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti, gde studira glumu. 

 

Jakov se ne pojavljuje često u medijima te je javnost nea priiku da ga često vidi u medijima ili na malim ekranima, ali ono šta na prvu svi komentarišu a to je neverovatna sličnost između njega i njegovog oca Peleta. 

 

foto: Twitter printscreen

On je takođe od oca nasledio i plave oči koje su upečatljiva na njegovom ocu. Međutim za razliku od njega, njegova sestra se ipak odlučila za život ispred kamera te je njena ljubav gluma. 

 

FOTO: Sonja Spasić
FOTO: Sonja Spasić
FOTO: Sonja Spasić
FOTO: Sonja Spasić

 

Lenka ima svoj put i tako treba da bude. Deci glumaca nije lako jer nose breme svojih roditelja. Bila sam očajna kad je upisala glumu. Želim joj sreću, kao i drugoj deci — rekla je Olga o pozivu svoje ćerke u intervjuu koji je nedavno dala za Kurir.

 

Peletova i Olgina ljubav bila je veoma neobična jer su veoma brzo svili zajednički dom, a upoznali su se na diplomskoj predstavi Nenada Purića "Groblje automobila". Bili su deo ansambla, te su tumačili uloge bračnih drugova, ne znajući da je ovaj susret sudbonosan.

 

foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

 

Na jednoj od proba Dragan ju je dočekao rečenicom "Ja ću tebe da ženim" koju glumica neretko citira u javnim istupanjima. Venčanje se odigralo nekoliko godina kasnije, bez medija i mnogo gostiju.