tužna sudbina

"Ne mogu da zamislim nikoga pored sebe": Beti Đorđević je na tragičan način izgubila sina, a ovako govori o svom životu

Pevačica veoma retko daje intervjue, ali je sada imala povoda, a to je druženje sa publikom.

foto: Youtube Screenshot

Muzička diva stare Juge -Beti Đorđević trebalo ti pet decenija karijere proslavi uz mnogobrojnu publiku, koncertom u Beogradu, a ovo su njene prve impresije tim povodom.

 

Kad mi neko pomene da je prošlo 50 godina, sva se tresem, strašno mi to zvuči. Pravo da vam kažem, nisam svesna svega toga jer imam neke svoje priče i epizode zbog kojih me dugo nije bilo na sceni. Sto se mene tiče, imam 20 godina karijere, onih 30 godina ne računam. Tokom te tri decenije imala sam i velikih padovai privatno i poslovno. Osamdesetih godina smo bili nekako sklonjeni sa scene, tada šlager muzika nije bila na ceni i nisam imala šta tu više da tražim — istakla je Beti i dodala da nije lako živeti od muzike.

 

To je sve šou-biznis. U našem poslu biti sam je teško, a ja sam toliko sama da ne znam kako sam uopšte opstala. Valjda je reč o tome što sam zaista snimala kvalitetne pesme i sa velikom gospodom autora, koji su fantastični u svom poslu. Pitaju me koji mi je ovo po redu koncert ja zaista ne znam. Imala sam pre početka pandemije jedan, ali ovaj sad je veliki I biće gala.

 

foto: Youtube Screenshot

Iako je godinama sama, ne oseća se usamljeno, te priznaje da pored sebe u zrelim godinama ne može da zamisli muškarca.

 

— Ne bih mogla da zamislim sada da imam nekoga pored sebe. Gledam danas i mlade, srljaju u brakove. Najbitnije je da se dvoje nađu, sebi podare dete, brak kao potpis nije bitan, samo posle otežava stvari oko bavljenja papirologijom ako dode do razvoda. Ja sam vam danas, kako se kaže, kućni miš. Najviše volim da budem kod kuće, nikada nisam volela putovanja. Zbog posla kojim se bavim naputovala sam se za dva života. Sad kad vidim kofere već me uhvati mučnina — rekla je pevačica i istakla da ne voli da se priseća na tragediju koja se dogodila pre nekoliko godina, kada je njen sin preminuo od srčanog udara.

 

Preskačem razgovore o krajnje intimnim i bolnim temama. Svi znaju šta mi se desilo sa sinom, to mi je veoma teško palo i bolno je. To je moja velika rana i ako neko ima razumevanja, neće dirati moje bolne teme. Neke stvani treba ostaviti u prošlostin — završava Đorđevićeva.