dve godine su bili nerazdvojni

Uz suze i poljupce — došao je kraj: Raskinuo jedan od omiljenih parova u svetu slavnih

Muzički par koji je bio nerazdvojan pune dve godine stavio je tačku na svoju ljubav, o čemu su lično obavestili svoje fanove

foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kubansko-američka pevačica Kamila Kabeljo (24) i kanadski pevač Šon Mendez (23) saopštili su u sredu uveče da su raskinuli. Par se oglasio putem Instagrama, i to zajedničkim saopštenjem.


Hej, ljudi, odlučili smo da okončamo svoju romantičnu vezu, ali naša ljubav jednog prema drugom kao prema ljudima jer jača nego ikad — naveli su. — Počeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo to da budemo. Cenimo vašu podršku od samog početka i nastavljamo dalje. Kamila i Šon.

 

Njih dvoje su, inače, nedavno uslikani u jednom restoranu dok su doručkovali, a sve vreme su ozbiljno razgovarali, nakon čega je pevačica zaplakala.

 

FOTO: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia


Vest o raskidu ipak stiže iznenada, budući da je par nedavno viđen kako razmenjuje nežnosti u Majamiji biču. Pre izvesnog vremena se spekulisalo čak i da su se Mendez i Kabeljova verili, što je ona demantovala istakavši da je prsten koji je nosila na prstu na koji se obično stavlja verenički zapravo najobičniji prsten.

 


Kunem se bogom, ja ne znam na kom prstu se nosi verenički prsten, tako da ih stavljam i na njega — rekla je ona u emisiji kod Džimija Falona.

 


Par je prvi put doveden u vezu u julu 2019. godine, nakon što su sarađivali na hitu Señorita, a od tada su nerazdvojni. Gotovo iz dana u dan paparaci ih viđaju kako razmenjuju nežnosti na ulicama i plažama širom Amerike, a a više puta su pričali o svojoj sreći, a na početku pandemije virusa korona sve vreme su provodili zajedno u samoizolaciji.