da li vam se dopada?

Košta 2.100 evra i influenserke će je OBOŽAVATI: Omiljena torbica Hejli Biber dobila potpuno OTKAČENU varijantu

Ukoliko vam se dopadaju torbe modne kuće Bottega Veneta, verovatno vam je dobro poznata tehnika tkanja intrecciato, koja je zaštitni znak ovih aksesoara, a čuveni brend je sada predstavio još zanimljiviji dizajn zbog kog su je prozvali "torbom od špageta"

foto: Profimedia

Čuveni model kuće Bottega Veneta po imenu Double Knot u obliku je polumeseca i na kratkom kaišu ima dva čvorića, a on sada dobija još interesantniji i vrlo neobičan dizajn!


Ova torbica prekrivena je tračicama koje podsećaju na sveže pripremljene špagete, koje formiraju pomenute čvorove, a napravljena je od jagnjeće kože.

 

 

Najviše pažnje, upravo zbog sličnosti s testeninom, privukla je nijansa Porridge, a Bottega nudi i ljubičastu pod nazivom Mystic i tamnocrvenu Dark Red varijantu. Iznutra je obložena najlonom i ima zlatni rajsferšlus.

 


Simpatična torbica je manjih dimenzija i dostupna samo u toj veličini ― 25x12 centimetara, a za model Porridge već postoji poduža lista čekanja.


S obzirom na to koliko je Double Knot popularna tašnica, ne sumnjamo da ćemo i ovu neobičnu torbu uskoro videti u rukama poznatih lepotica, pre svega Hejli Biber, koja se ne odvaja od aksesoara ove modne kuće.