srećan brak

Ponovo se vratila na male ekrane i zasenila gledaoce: Znate li ko je suprug nove voditeljke Slagalice — Jelene Simić?

Voditeljka se nedavno porodila, a sada se vratila na male ekrane i kako gledaoci komentarišu pravo je osveženje u kultnom kvizu "Slagalica".

foto: Youtube Printscreen

"Slagalici" se marta 2020. godine pridružila voditeljka Jelena Simić koja je nakon novog angažmana ubrzo saznala da je trudna, pa zbog toga otišla na trudničko odsustvo. 

 

 

Ona se nedavno vratila na male ekrane, a šira javnost nije upoznata sa tim ko je njen suprug. Naime, on je uticajna ličnost i na visokoj poziciji, odnosno njen suprug Dragan Simić je dekan Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu. 

 

 

Kada je bila trudna, za vreme kućne izolacije je dosta jela, ali je na vreme u korenu presekla to. 

 

— Najgori period je bio za vreme kućne izolacije, tada sam se najviše ugojila. Stalno smo pravili ukusne, ali ne baš lagane obroke. Jela sam testeninu i slatkiše - sve što mi nije bilo neophodno. Zadovoljstvo je prestajalo onog trenutka kada završim obrok, jer onda nastaju mučnine. Presekla sam to, srećom, na vreme. U suprotnom bih sada bila jedna debela, simpatična trudnica. Mišljenja sam da su kilogrami manje bitni. Uravnotežena ishrana je važna, najpre za zdravlje bebe, ali i mame - istakla je nedavno Simićeva za magazin Wannabe.

 

Podsetimo da voditeljka ima dvoje dece, ćerku Unu i sina Aleksu.