preuzela je inicijativu

Vreme je provodila sa prijateljem, a onda se smrtno ZALJUBILA: Glumica je učinila sve kako bi stala na LUDI KAMEN

Australijskoj glumici se ispunio san da postane njegova supruga, a izolacija i pandemija virusa korona joj je donela ljubav života.

foto: Profimedia

Šarmantna glumica iz Australije Sara Snuk u tajnosti je stala na ludi kamen sa svojim prijateljem Dejva Lavsona, a ljubav je bljesnula tokom izolacije urzokovane pandemijom virusa korona.

 

Ono što je publici bili interesantno jeste da je Sara bila ta koja je zaprosila svog izabranika, a venčanje se odigralo u dvorištu njene vile u Njujorku, februara ove godine, iako je za srećnu vest publika saznala nedavno.

 

Zvezda serije "Succession" ovim povodom oglasila se za magazin "Vogue", a upravo na premijeri treće sezone ovog serijala zablistala je sa vereničkim prstenom na ruci.

 

"Na početku pandemije u Melburnu izolovala sam se sa jednim od najboljih prijatelja i zaljubili smo se. Prijatelji smo od 2014. godine, živeli smo zajedno, putovali zajedno, uvek smo bili uzbuđeni kada bi se videli, ali sve je to bilo potpuno platonski".

 

 

Sara ističe da je manjak profesionalnih obaveza i stresa pozitivno uticalo na njihovu ljubavnu priču koja je dobila epilog koji je dugo čekala.

 

Publika je glumicu zavolela u filmu "Kuća duhova" koji potpisuju Majkl Spirig i Piter Spirig, a u glavnim ulogama su se pored nje našli i Džejson Klark i Helen Miren.