misterija rešena!

Svi su se pitali ― GDE MU JE ŽENA?! Evo ko je mlada lepotica koju je Danijel Krejg doveo na premijeru filma o Bondu

Film No Time To Die poslednji je u kome će se britanski glumac Danijel Krejg pojaviti u ulozi tajnog agenta 007, a njegova svečana premijera sinoć je održana u Londonu

foto: Profimedia

Glumac Danijel Krejg (53) oprostio se od svog Džejmsa Bonda, a film je konačno doživeo svetsku premijeru. Gde drugo nego u Londonu!


Ova projekcija okupila je veliki broj poznatih ličnosti, na čelu s (najlepše u životu odevenom!) Kejt Midlton i princem Vilijamom, a mnogima je bilo zanimljivo to što glavni glumac nije stigao u društvu supruge i koleginice Rejčel Vajs.


Njemu je na crvenom tepihu društvo pravila misteriozna mlada lepotica, a uskoro je misterija rešena. Ne, Danijel nije prekinuo ljubav s glumicom Rejčel Vajs, već je, kako su mediji javili, u pitanju njegova ćerka Ela (29).

 

 

Danijel ju je dobio tokom dvogodišnjeg braka s Fionom Ludon, s kojom je bio početkom devedesetih, nakon čega se viđao s nemačkom glumicom Hejke Makač.

 

Tokom rada na jednom performansu u londonskom Nacionalnom pozorišnom studiju, devedesetih, u poznao je glumicu Rejčel Vajs, s kojom je stupio u vezu godinama kasnije, a zajedničko dete (čije ime ne žele da podele sa svetom) dobili su 2018. godine.

 

Inače, premijera 25. filmskog ostvarenja o agentu 007 je nekoliko puta odlagana zbog pandemije virusa korona, najpre je planirano da ono bude prikazano u aprilu 2020. godine. Priča, koju je režirao Kari Joji Fukunaga, prati Bondov život po napuštanju službe, dok uživa s Medlin (koju igra Lea Sejdu) u životu na Jamajci. Međutim, pojavljuje se njegov stari prijatelj iz američke agencije CIA koji ga poziva da se suoči sa Safinom (Rami Malek), zlikovcem koji želi da uništi svet.

 

foto: Profimedia