vredi probati

Sir će vam se topiti u ustima: Pohovane viršle u tost-hlebu su sočne i neodoljive

Nećete ostati ravnodušni kada probate ovako pripremljene viršle koje će vas jednostavno očarati svojim ukusom

foto: Shutterstock

Postoji bezbroj načina kako možete pripremiti jela sa višlama, ali ovaj način je vrlo jednostavan, a u isto vreme naobičan i preukusan. Sir se topi u vašim ustima i pokreće vam želju da iznova i iznova deugustirate ovo jelo. 

 

Sastojci:

 

  • Pakovanje viršli
  • Tost hleb
  • Dva pakovanja tost sira različitih vrsta
  • Jaja
  • Prezle
  • Brašno
  • Ulje

 

Priprema:

 

- Izdvojite jednu krišku tost hleba i istanjite je oklagijom. Nakon toga na nju stavite dva listića tost sira, različitih vrsta. Dodajte i viršlu koju ste prethodno skuvali i urolajte sve to u valjak. Nakon toga valjak sa višlom pospite brašnom, pa ga utopite u jaja i na kraju u prezle. Ostalo je još da ga ispržite na vrelom ulju i vaša hrana je spremna za degustaciju.