nikad nije bila ovako iskrena

Otkrila IME ZA DEVOJČICU, a ono koje sprema za dečaka je TAJNA: Paris Hilton se oglasila nakon glasina da je TRUDNA

Američki mediji juče su objavili fotografije popularne naslednice na kojima joj se navodno vidi trudnički stomačić, pa je ona rešila odmah daa stiša glasine

foto: Profimedia

Svetski mediji sinoć su javili da je Paris Hilton u drugom stanju, a vest je odmah preplavila internet. Brže-bolje, starleta, di-džej i bogata naslednica obratila se medijima i — demantovala.


Nisam trudna. Ne još — rekla je Paris i iskreno dodala: — Čekam dok ne prođe venčanje. Trenutno mi se šije venčanica i želim da budem sigurna da će izgledati predivno i da će mi stajati savršeno.


Hiltonova je istakla da nije sigurna kako su započele ove glasine, ali za sve krivi donji veš.

 

foto: Profimedia


Pretpostavljam da je u pitanju novi puš-ap grudnjak "Paris Hilton" iz moje nove linije donjeg veša. Nosila sam ga na večeri na koju sam izašla s verenikom... Pretpostavljam da su me slikali, objavili fotografije i sad neki pouzdani izvor tvrdi da je Paris Hilton trudna.


Ona je dodala i da je navikla na ovakve tračeve.


Ta glasina definitivno nije istinita — rekla je Paris i priznala da jedva čeka da ima decu.


Kako je istakla, nada se da će već sledeće godine postati mama, a njena ćerka će se zvati — London, dok će i dečak dobiti ime po nekom gradu ili državi.


To će biti iznenađenje, ne želim da mi neko ukrade ime za to dete. Čekajte 2022, nećete moći da poverujete šta čitate — najavila je Hiltonova.