godinama su zajedno

Muškarci zavide njemu, ali i DEVOJKE NJOJ: Ovo je zgodni sportista kom je Milica Mandić rekla DA (FOTO)

Devojka koja nam je danas donela mnogo radosti osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama uskoro će imati još jedan povod za slavlje — venčanje s atraktivnim kolegom

foto: Profimedia

Sportistkinja Milica Mandić najavila je da će joj borbe na Olimpijskim igrama u Tokiju biti poslednje u karijeri jer želi da se oprosti od tekvondoa, a jedna od stvari koje je čekaju u budućnosti najverovatnije i svadba, budući da je već tri godine verena za tekvondoistu Marka Đuričića.


Naša zlatna olimpijka ne voli previše da priča o svojoj privatnosti, ali jednom prilikom je otkrila da je presrećna u vezi s Markom.

 


Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega — priznala je Milica.


Par je, inače, zajedno već osam godina, a upoznali su se u tekvondo kliubi Galeb, gde su zajedno trenirali. Kako naša sportistkinja kaže, raduje se onome što ih zajedno čeka u budućnosti.

 


Ne volim mnogo da pričam o tome, ali nas dvoje smo već dugo zajedno, vereni smo i to bi bio neki logičan sled okolnosti i svega što se dešava. Iskreno, može se reći da jedva čekam taj drugi deo života posle sporta — istakla je svojevremeno.