NIJE SVE CRNO-BELO

VIĐAO SE SA ŽENAMA I NE KRIJE KAKAV JE BIO OSEĆAJ: Riki Martin se prisetio svog ljubavnog života pre izlaska iz ormana

Popularni pevač deklarisao se kao gej pre više od decenije, a pre nego što je rešio da sa svetom podeli istinu o sebi bio je u vezama i sa ženama

foto: Profimedia

Muzička zvezda Riki Martin šokirao je mnoge kada je 29. marta 2010. godine na svom zvaničnom sajtu saopštio da je homoseksualac.


Ipak, on je godinama pre toga povezivan s mnogim ženama, a čak 14 godina je s prekidima održavao vezu s meksičkom voditeljkom Rebekom de Albom. Kako sada objašnjava, on nije obmanjivao svoje partnerke.


Seksualnost je komplikovana stvar, nije sve crno-belo, ispunjeno je bojama. Dok sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo... Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je s njima postojala. Nikoga nisam zavaravao — istakao je sada Riki Martin za People.

 


On je istakao da žali što se ranije nije deklarisao kao gej.


Bilo bi sjajno da sam to učino ranije jer bih se osećao neverovatno. Kada je reč o mojoj seksualnosti i o tome ko sam, želim da pričam o onome što me čini, o svemu što ja jesam. Jer — ako to skrivate — tako se nalazite između života i smrti — objasnio je pevač.


Riki je od 2017. godine u braku sa slikarom Džvanom Josefom, a šest godina je bio u vezi s Karlosom Gonzalesom. Ponosni je otac blizanaca Matea i Valentina, ćerke Lusije i sina Rena.