mi glasamo za!

MODNI KOŠMAR ILI LETNJA OBUĆA IZ SNOVA? Ove sandale su OČARALE poznate trendseterke (ANKETA)

Koliko god se trudile da budu originalne, ni najuspešnije žene na svetu ne mogu da odole trendovima

foto: Instagram

Tokom čitave 2021. godine primetan je snažan uticaj duha sedamdesetih na svetsku modnu scenu, a upravo to je glavni motiv novih sandala koje su vodeći trend među američkim zvezdama ovih dana.


U pitanju su mrežaste sandale, a najpopularnije lepotice obično biraju isti model italijanske modne kuće Bottega Veneta.

 

Među prvim zvezdama koje su ponele ovu zanimljivu letnju obuću je Rijana, koja se opredelila za beli model i kombinovala ga s heklanom haljinom, još jednim letnjim supertrendom koji će preplaviti ulice.

 


Ubrzo potom videli smo i Niki Minaž, koja je odabrala žute sandale kao dodatak žuto-narandžastoj mini-haljini.

 


Neobičan model čiji je prednji deo kvadratnog oblika, a štikla tanka, sastoji se od mrežastog dela koji prekriva vrh stopala i jednog manjeg koji se prostire preko pete, dok se oko članka vezuju tanki i ukršteni kaišići. Prodaju se po ceni od 930 dolara, a nesvakidašnji su spoj stila sedamdesetih i devedesetih i nesumnjivo će se vrlo brzo pojaviti jeftinije varijante s potpisom high-street brendova.

 


Najbolje izgledaju s mini-haljinama, idealno nekih svetlih ili jarkih boja, ali možemo da ih zamislimo i kao deo autfita čiji su ključni komad kilote.
 

Ipak, zaljubljenice u modu nisu toliko oduševljene kao slavne devojke, pa se mogu pročitati komentari da je ovaj model prenatrpam motivima iz različitih modnih epoha, ali ima i onih koje jedva čekaju da se dočepaju svog para.