SVE JE OSVOJIO NA PRVI POGLED

POREKLOM JE IZ SRBIJE, BACIO JE U SENKU ČAK I BALI-BEGA: Zvezda serije SANJALICA je MILJENIK ŽENA, a evo i zašto

Serija "Sanjalica" donela nam je novu ljubavnu priču, ali i novog turskog glumca koji oduzima dah damama

foto: Profimedia

Turski glumac Džan Jaman (32) već prvom epizodom serije "Sanjalica" privukao je pažnju publike, naročito njenog ženskog dela, a ostao je predmet žudnje do samog kraja emitovanja, i to ne bez razloga.


Atraktivni glumac rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu, a interesantno je da je poreklom s juga Srbije, odnosno s Kosova i Metohije. Naime, njegovi roditelji rođeni su u Turskoj, ali oboje su deca imigranata.


Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja ― izjavio je jednom prilikom Džan.

 


Niko nije ni slutio da će gluma biti njegov poziv, budući da je završio italijansku gimnaziju, neko vreme je kao student na razmeni živeo u Americi, po povratku je završio Pravni fakultet, a jednog dana je rešio da se oproba kao glumac i ispostavilo se da ima dara. Prvu ulogu dobio je 2014. godine, a za svoj rad u seriji "Sanjalica" 2018. godine je dobio nagradu za najboljeg glumca u romantičnoj komediji.

 


Pored glume, ostvario se i kao model, pa se njegov lik našao na više naslovnica, a nekoliko puta je proglašen i muškarcem godine u Turskoj.
Ipak, njegova slava prevazilazi granice njegove zemlje, pa ga tako obožavateljke čekaju ispred hotela gde god da boravi, a kada je jednom prilikom sleteo u Španiju na aerodromu je morala da interveniše policija.

 


Inače, on nikada nije ni potvrdio ni demantovao tu glasinu, ali mediji dugo spekulišu da je u vezi s koleginicom Demer Ozemir, s kojm sarađuje u pomenutoj seriji. Njoj se posebno zahvalio kada je pre tri godine dobio nagradu za najboljeg glumca.

 


Posebno hvala Demet Ozdemir. Od sada, sve buduće nagrade koje budem dobijao, pola će pripadati njoj. Hvala ti što te imam ― istakao je on.