uvek savršeno doterana

SIN NIŠE SAVELJIĆA JE KAO MANEKEN, A NI ĆERKA NE ZAOSTAJE: Mezimica slavnog fudbalera je lepotica kakva se retko viđa

Niša Saveljić, nekadašnji fudbaler Partizana, godinama je važio za najatraktivnijeg muškarca Balkana, a i njegova deca poznata su po atraktivnom izgledu

foto: Instagram

Proteklih dana, regionalni mediji pisali su o vezi pevačice Milice Pavlović s Nikolasom Saveljićem, sinom slavnog fudbalera Niše Saveljića.


Ovaj mladić, koji se proslavio kao vrsni vaterpolista i proteklih godina se školuje u Americi, privukao je mnogo pažnje javnosti i pre veze s muzičkom zvezdom i dobro je poznat korisnicima društvene mreže Instagram, gde se izdvojio lepotom, a mnoge je interesovalo zbog čega njegove grudi krasi tetovaža sa ženskim imenom Silvana. U pitanju je znak ljubavi i poštovanja prema njegovoj sestri, koju je Niša dobio s Kotorankom Dijanom Dikom Saveljić.

 


Dok njen brat studira na drugoj strani Atlantskog okeana, Silvana je rešila da obrazovanje nastavi u Dubrovniku. Pored toga što ulaže u svoje obrazovanje, ona i te kako brine o svom izgledu, a već na prvi pogled jasno je da je reč o zaljubljenici u modu. Na njenom profilu mogu se naći brojne fotografije koje mogu da posluže kao modna inspiracija, ali i da se uživa u pogledu na egzotične destinacije, luksuzne restorane...

 


Silvana je veoma bliska s bratom i viđaju se često uprkos kilometrima koji ih dele, a često na Instagramu objavljuju zajedničke fotografije.