dama s velikim d!

KOLIKO SE PROMENILA? Lusija iz "Seranovih" danas ima 56 godina, a njen izgled je i dalje jedan od njenih aduta

Šarmantna Belen Rueda zvezda je nekih od najpopularnijih španskih filmova proteklih godina, ali je balkanska publika i dalje pamti kao uvek nasmejanu suprugu Dijega Serana

foto: Profimedia

Španska glumica Belen Rueda glavna je zvezda filmova "Julijine oči", "More u nama", "Sirotište", "Telo" i mnogih drugih, a posebno je draga ljubiteljima španskih trilera i horora, koji proteklih godina doživljavaju pravi procvat.


Ipak, ova plavokosa filmska zvezda svoju najprepoznatljiviju ulogu zabeležila je na televiziji — u seriji "Seranovi", koja je u Španiji premijerno emitovana u periodu od 2003. do 2008. godine.

 

Rueda je igrala Lusiju Serano, a ni mlađi ni stariji nisu ostajali imuni na njenu lepotu, koja je jednako očaravajuća i danas, dva meseca nakon što je Belen proslavila 56. rođendan!

 

foto: Youtube Printscreen

Čuvena glumica, koja se pre glume bavila modelingom i baletom, a kratko je studirala i arhitekturu, aktibvna je na društvenoj mreži Instagram, gde s vremena na vreme deli selfije, zahvaljujući čemu njena publika iz celog sveta ima priliku da vidi da se Belen gotovo nimalo nije promenila od kraja emitovanja Seranovih. Naprotiv!

 

 

 

Rueda, inače, iza sebe ima tri važne veze: najpre je dve godine bila u braku sa izvesnim Italijanom Masimom, a potom je od 1990. do 2005. godine bila u vanbračnoj zajednici s producentom Danijelom Ecijom, s kojim je dobile tri ćerke: Belen, Mariju i Lusiju, od kojih je srednja preminula kao beba nakon srčanih problema. Nakon razvoda od Ecije, Belen je bila u petogodišnjoj vezi s Rodžerom Vinsentom, a od 2014. godine nije poznato da li je neko uspeo da osvoji njeno srce.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia