trendi

DETALJI ČINE DA IZGLEDAJU JOŠ EFEKTNIJE: Evo kako je NAJBOLJE nositi odeću sa PUF RUKAVIMA za POTPUNO privlačenje pažnje

Već nekoliko sezona unazad sigurno uočavate popularne puf rukave na mnogim bluzama, haljinama, košuljama. Naime, još osamdesetih godina puf rukavi bili su hit, a dizajneri su ih vratili na velika vrata.

foto: Shutterstock

Puf rukavi su romantični, nežni, odaju utisak ženstvenosti, a ovaj modni talas već je zavladao kako pistama, tako i buticima.

 

Primera radi, Mark Džejkobs samo je jedan od slavnih dizajnera koji je opčinjen puf rukavima, a od slavnih dama — Kejt Midlton ih naprosto obožava.

 

Voluminozni dizajn i statement izgled prava su kombinacija za privlačenje pogleda i recept za trendi izgled, što dokazuju i stajlizni brojnih influenserki i trendseterki sa društvenih mreža.

 

 

Ipak, kako ih je najbolje nositi?!

 

Bilo da je u pitanju bluza ili haljina, ključ je u suptilnosti.

 

Pamučni, vuneni ili kožni komadi sa puf rukavima biće odličan izbor za street style i ležernije varijante, ali ako odaberete "sjajniji" materijal, nose se perfektno i u svečćanim prilikama.

 

Za još jači modni pogodak obucite haljinu ili bluzu od tafta, čime se stvara utisak većeg volumena i samim tim se privuče mnogo pažnje!

 

Posebno dobro se kombinuju bluze ili topovi sa puf rukavima uz pantalone i suknje sa visokim strukom.