šta vi mislite?

MIŠLJENJA SU PODELJENA: Čuvena manekenka dizajnirala liniju obuće — i nisu svi oduševljeni! (ANKETA)

Lepa Rouzi Hantington-Vajtli, jedna od najuspešnijih manekenki planete i supruga glumca Džejsona Stejtama, rešila je da se okuša kao kreatorka obuće

foto: Instagram

Nakon što je Hejli Biber objavila da ćemo uskoro videti njenu kozmetičku liniju, a Kendal Džener postala vlasnica kompanije koja proizvodi tekilu, i Rouzi Hantington-Vajtli rešila je da oproba u nečemu novom. Nakon kratkih izleta u svet glume i kozmetike sa svojom linijom Rose Inc, sada je odlučila da pomaže koliko kreativna još može da bude. Ipak, Rouzi je ostala u svetu mode, pa je u saradnji s brendom Gia Couture Firenze dizajnirala svoju prvu kolekciju obuće.

 


Britanska manekenka, koju smo najpre upoznali kao "Viktorijinog anđela", predstavila je liniju papuča i sandala za predstojeće proleće, koju su ručno izradile firentinske zanatlije.

 

 

Korišćeni su isključivo prirodni materijali, kolekcija sadrži i ravnu obuću i onu sa štiklom i modeli su dostupni u različitim bojama. Vrh je kockastog oblika i podseća na minimalističku obuću brenda Bottega Veneta, a jedan od najupečatljivih modela papuča krasi širok i dezeniran kaiš preko stopala s tankom trakom koja pridržava palac.

 

 

 

Budući da je jedna od uspešnijih i poznatijih manekenki današnjice, Rouzi je sama svoj najbolji model, pa je na svom profilu na Instagramu ponosno pokazala kako nosi ovu kolekciju.

 

 

 

Ako pitate korisnice društvenih mreža, nije zavladalo opšte oduševljenje. Deo javnosti smatra da je Rouzi mogla mnogo bolje i da su ovi modeli "već viđeni", dok ima i onih koji veruju da manekenka treba da nastavi dizajnerskim stopama.