da li ste znali?

"ŠOKIRANA SAM I SLOMLJENA": Konačno se oglasila supruga poznatog glumca, koji je optužen za zlostavljanje žena!

Početkom godine pojavila se vest da je glumac Armi Hamer zlostavljao partnerke, a govorilo se i o pretnjama koje su u vezi sa kanibalizmom.

foto: Profimedia

Glumac Armi Hamer suočio se prošlog meseca s bizarnim optužbama za zlostavljanje partnerki povezano s kanibalizmom, a sada se prvi put o svemu oglasila i njegova supruga Elizabet Čembers, s kojom ima dvoje dece.

 

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s Kajmanskih ostrva, na koje je nakon skandala otputovao i Armi.

 

“Nedeljama pokušavam da posložim sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljena srca i shrvana. Uprkos slomljenom srcu, slušam i nastaviću da slušam i edukujem se o tim osetljivim stvarima. Nisam shvatala koliko ne znam. Podržavam bilo koju žrtvu napada ili zlostavljanja i molim svakoga ko je iskusio ovu bol da potraži pomoć, koju ona ili on trebaju za izlečenje”, napisala je Elizabet, te dodala kako neće više komentarisati ovu situaciju.

 

foto: Profimedia

“Neću se dalje oglašavati o ovom pitanju. Moj jedini fokus i pažnja i dalje će biti na našoj deci, na mom radu i na lečenju tokom ovog neverovatno teškog vremena. Hvala vam za svu ljubav i podršku, te se unapred zahvaljujemo na vašoj neprestanoj dobroti, poštovanju i pažnji prema našoj deci i meni dok pronalazimo načine da idemo napred”, zaključila je Elizabet.

 

Početkom ove godine Hamera je više žena optužilo za seksualno i emocionalno zlostavljanje. Njegova bivša devojka Kortni Vucekovič je opisala njihovu vezu kao vrlo toksičnu, te tvrdi kako joj je glumac često govorio da želi da je izroštilja i pojede.