nije se nadala

POLUSESTRA SAMANTA OTKRIVA SVE TAJNE O PORODICI: Njeni memoari uskoro izlaze, a Megan kipti od BESA! (FOTO)

Marklova ne želi da se nikakva intima iznosi u javnost.

foto: Profimedia

Samanta Markl (56), polusestra Megan Markl (39), završila je svoje bombastične memoare "Dnevnik nasrtljive princezine sestre, prvi deo", koji će ovih dana biti pušten u prodaju u Americi.

 

Da će u potpunosti razotkriti sestru, ali i britansku kraljevsku porodicu, Samanta je već nekoliko puta najavljivala, a pisanje memoara koje će otkriti mnoge javnosti nepoznate detalje, započela je pre četiri godine.


Kako tvrde izvori bliski vojvotkinji od Saseksa, ona s nelagodom čeka izlazak memoara Samante markl koja već godinama u intervjuima vređa svoju polusestru.

 

Megan je navodno i te kako uznemirena, što je i opravdano, ali, s druge strane nema nameru da javnosti pokaže da joj to sve smeta.

 

Knjiga je najavljena vrlo intrigantnim opisom:

 

foto: Profimedia

"Stvari nisu uvek onakve kakvima se čine u svetu u kom društvene etikete definišu ko smo, kako živimo i kako vidimo jedni druge".

 

Osim toga, kažu, sama autorka našla se 'uhvaćena u medijskom haosu nakon što je otkrila skrivene tajne o svojoj porodici.


Megan je još ranije govorila da je sve što Samanta tvrdi apsurdno.

, Samanta i Megan poslednji put su se videle 2008. godine. Da namerava da napiše knjigu, Samanta je otkrila Megan 2016. godine, kada je veza vojvotkinji od Saseksa sa princom Harijem postala javna.