stiže beba

I VERENICA I ON IMAJU SASVIM NEOBIČAN ODABIR: Vuk Mob otkrio dva zanimljiva imena koja bi mogla dobiti njegova ćerkica

Još uvek ne mogu da se dogovore, pa je izvesno da će se odlučiti za ime bebice tek kada se Olivera bude porodila

foto: M. M./ATAImages

Pevač Vuk Mob oprobao se kao učesnik u rijalitiju, ali napustio ga je kako bi proveo praznike sa svojom trudnom verenicom Oliverom Konatar u poslednjem mesecu trudnoće, ali i na samom porođaju.

 

― Jedva sam čekao da izađem, da je zagrlim i da joj kažem koliko mi je nedostajala i koliko sam želeo da budem pored nje i naše bebe. Suza nije bilo, jer nisam čovek koji krije emocije i stidi se njih. Srećan sam, spokojan i sada mi je srce na mestu. Odvajamo se samo kada imam neka televizijska gostovanja, a ostalo vreme provodimo zajedno ― istakao je Vuk.

 

FOTO: Instagram
FOTO: kurir
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: instagram

 

Još uvek se adaptiram na činjenicu da sam posle četiri meseca na slobodi i polako se vraćam nekim redovnim obavezama. Olivera i ja smo obično kod kuće jer ni pre pandemije nismo preterano bili ljubitelji izlazaka, tako da nas u tom smislu nije mnogo poremetila ― dodao je Mob.

 

Naši bliski prijatelji dolaze kod nas, družimo se, sedimo, razgovaramo. To je mali krug ljudi sa kojima smo bliski i koji su mi, takođe, nedostajali kada sam bio u rijalitiju. Mislim da ćemo ćerkici dati ime tek kada se Olivera porodi i kada je budemo ugledali. Još uvek ne možemo da se dogovorimo jer Olivera želi da bude Kasija, a ja bih voleo da bude Lora.