ne želi pod nož

"GOVORE O GRACIOZNOM STARENJU, A JA NE ZNAM ŠTA TO ZNAČI": Holivudska glumica ne robuje izgledom, već se ovako brani!

Iako mnoge njene kolegice strahuju od strenja, Helen Miren se pomirila sa im da ima 73. godine, te ne želi estetske zahvate.

foto: Profimedia

Britanska glumica i oskarovka Helen Miren (73) godinama  priča o tome kako joj lepota nije važna, a zbog izgleda nikada ne bi otišla "pod nož".

 

"Stara sam i tako izgledam. I to je sasvim u redu. Ljudi govore o gracioznom starenju, a ja nemam pojma šta to uopšte znači. Za mene je to prihvatanje onoga ko ste, šta ste i nastavljanje dalje" - rekla je legendarna glumica.

 

Kaže da joj "fenomen Kardašijan" nije impresivan, ali misli da je "to donelo nešto dobro", ženama je dozvoljeno da imaju zadnjicu i butine.

 

foto: Profimedia

U intervjuu je otkrila i kako joj je jako bitna nezavisnost, a roditelji su je još od malih nogu učili kako nikada ne treba da zavisi od muškarca. Niti emotivno, niti finansijski.

 

"Jedna od stvari koju su me roditelji naučili, a to je za mene kao ženu vrlo važno, bilo je – moraš biti finansijski nezavisna. Uvek sam radila, baš svake godine svoje karijere radila sam najmanje dva ili tri posla. Sada sam finansijski nezavisna i sigurna, a učinila sam to sama, niko mi nije pomogao "- otkrila je Helen.