porodično

"REKAO JE DA SKUPLJA NOVAC OD PLATE DA KUPI AUTOMOBIL": Zlata Petrović ponosna na sina Jovana, evo šta joj posebno prija

Ističe da je dobre primere imao oko sebe, ali da mu niko nije govorio kako treba da se ponaša.

foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sin pevačice Zlate Petrovic i voditelja  Zorana Pejića Peje iako je veoma mlad, rešio je sam zarađuje i bude finansijski nezavisan, što posebno raduje roditelje.

 

"Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne"- rekla je Zlata Petrović jednom prilikom i dodala da Jovan ima mnogo planova.

 

"Skoro mi je rekao da skuplja novac od plate da kupi auto. Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto, on hoće da ima svoj, za koji će sam da zaradi. Jako je odgovoran i vredan, nisu mu izlasci na prvom mestu, iako naravno voli i to, kao i svi mladi. Pravo da vam kažem, i ne čudi me što je Jovan takav, jer smo i nas dvoje, Peja i ja, takođe odgovorni i vredni ljudi, ništa nam nije palo s neba. Moj životni moto je da čovek mora da bude borac u svemu jer samo tako može da uspe, i drago mi je što smo to preneli na našeg Jovana" - zaključila je pevačica.