ispunjena je

"SADA SAM SREĆNA U MIRNOJ LUCI SA TREĆIM SUPRUGOM": Svetlana Bojković iskreno govori o ljubavi i ćerki Katarini!

Željna je glumačkog posla, nakon veće pauze zbog pandemije virusa korona.

foto: Dragana Udovičić

Slavna Glumica Svetlana Bojković veoma retko govori o svom privatnom životu, ali je sada ipak otkrila kakav odnos ima sa ćerkom Katarinom, koja je odlučila da se bavi istom profesijom.

 

"Mi sada razgovaramo kao dve potpuno ravnopravne glumice. Zrela je glumica, ona je završila i pozorišnu režiju, tako da razmišlja šire od, recimo, svoje uloge. O čitavom kontekstu i celom projektu u kom učestvuje. Ili kada gledamo neku predstavu, možemo ravnopravno da disktujemo. Ponekad ona vidi neke stvari u toj predstavi koje ja prenebregnem, a nekada ja. Dopunjavamo se, i to je potpuno jedna opuštena i sjajna komunikacija."

 

foto: Sonja Spasić

S obzirom na to da majke tokom čitavog života deci predstavljaju veliki oslonac, glumica govori koliko zalazi u ćerkine privatne odluke.

 

"Apsolutno je zrela osoba. Potpuno ima jedan svoj sređen i miran život. Veoma je to važno, jer je to baza iz koje mi možemo da se normalno, opušteno i predano bavimo svojim poslom."

 

Svetlana je progovorila i o svojim brakovima, koji su uvek zanimali publiku.

 

"U svakom slučaju sam bila zadovoljna svojim prvim brakom koji je u trenutku kada je prestao da bude to, bio razveden. U drugom sam ostala udovica. Sada sam srećna, u mirnoj luci sa svojim trećim mužem. Sjajno se slažemo. Oboje smo duhoviti, veoma smo nežni jedno prema drugom, tako da divno živimo.", završava glumica