nisu odrastali uz BIOLOŠKE RODITELJE

DETALJI O NJIHOVOM TEŠKOM ODRASTANJU MALO SU POZNATI JAVNOSTI: Da li ste znali da su ove slavne ličnosti USVOJENE?

Porodica je garancija za srećno i bezbrižno detinjstvo, bila ona biološka ili hraniteljska. Saznajte koje poznate ličnosti nisu odrastale uz svoje roditelje...

foto: Profimedia

1.Stiva Džobsa su roditelji ostavili odmah po rođenju 1955. godine i usvojili su ga Pol i Klara Džobs iz San Fraciska, jer nisu mogli da imaju dece.

 

foto: Profimedia

2. Džejmija Foksa, dobitnika Oskara je usvojila baka kada je imao samo 7 godina.

 

foto: Profimedia


3. Merilin Monro je majka, Gledis Nejker, smestila u hraniteljsku porodicu sa kojom je živela do svoje sedme godine. Zbog majčine mentalne nestabilnosti legalni staratelj Merlin Monro je postala Grejs Mek Ki, a nakon samo par godina Merlin je završila u sirotištu.


4. Nelsona Mendelu, političara i pacifistu, ustvojio je bračni par kada je imao sedam godina, a nakon smrti njegovog biloškog oca.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

5. Nikol Riči su usvojili pevač Lajonel Riči i njegova tadašnja supruga Brenda. Njeni bilološki roditelji nisu finansijski mogli da brinu Nikol zato su brigu o svojoj ćerki prepustili porodici Riči.


6. Ajs Tija su suvojile tetke, nakon smrti majke i oca od infarkta.

 

foto: Profimedia


7. O Džonu Lenonu su brinuli njegovi ujak i ujna od njegove pete godine. Lenonov biološki otac se priključio vojsci, a majka je otišla sa drugim muškarcem.

 

foto: Profimedia


8. Bila Klintona je odnegovala njegova porodica. Otac je preminuo par meseci pre njegovog rođenja, dok je majka otišla u drugi grad da se školuje.


9. Rej Liotu je su usvojili Meri i Alfred Liota kada je imao sam 6 meseci, a svoje biloške roditelje je upoznao tek kada je napunio četrdeset godina.


10. Melisu Gilbert usvojili su komičar i glumac Pol Gilbert i njegova žena Barbara Krejn.